- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Xiaomi note 8
- Konular
- 4
Note 8 cihazımın bugün 2. IMEI de gitti. Şimdi bu cihazın bl kilidini nasıl açabilirim?
2. İmei de gitti derken iki imeinin de kullanım süresi mi doldu?Note 8 cihazımın bugün 2. IMEI de gitti. Şimdi bu cihazın bl kilidini nasıl açabilirim?
İki IMEI de kapanmışsa ve BL kilidini açmadıysanız geçmiş olsun. Yaklaşık 200-250₺'ye açıyorlar bu hâlde. İki IMEI de kapanmadan önce BL kilidini açmanız lazımdı.benimkide aynı durum yardım edebilicek var mı
peki bl kilidi açıkken imeiller gitse masraf nasıl olurİki IMEI de kapanmışsa ve BL kilidini açmadıysanız geçmiş olsun. Yaklaşık 200-250₺'ye açıyorlar bu hâlde. İki IMEI de kapanmadan önce BL kilidini açmanız lazımdı.
peki bl kilidi açıkken imeiller gitse masraf nasıl olur
Normalde müşteriye 100-120 tlye açıyoruz fakat teamviewer üzerinden 50tlye açılabilirpeki bl kilidi açıkken imeiller gitse masraf nasıl olur
Normal IMEI tamir işlemi yapılıyor. BL kilidi açıksa IMEI gitmeden de, gittikten sonra da rahatça IMEI tamiri yapılıyor. Ben kendim yaptım, ücret vermedim.peki bl kilidi açıkken imeiller gitse masraf nasıl olur