Soru Note 8 cihazım brick oldu ve hangi romu yüklemem gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

onrcelık

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
note 8 pro
Konular
5
Merhaba arkadaşlar note 8 ginkgo cihazım brick oldu qfill ile rom yüklüyorum ancak ne yüklediysem recovery modda takılı kalıyor ve MIUI not installed gibi bişey yazıyor hangi romu nasıl yüklerim yardımcı olacaklar varmı cihaz brick ve bl kapalı

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhaba arkadaşlar note 8 ginkgo cihazım brick oldu qfill ile rom yüklüyorum ancak ne yüklediysem recovery modda takılı kalıyor ve MIUI not installed gibi bişey yazıyor hangi romu nasıl yüklerim yardımcı olacaklar varmı cihaz brick ve bl kapalı
bl açarsan recovery de kalma sorununu çözmüş olursun önceden hangi hesapla bl açtıysan şimdi yine dene açılacaktır elinde bl yi sen açmadıysan
böyle bir dosya buldum bence kurcala fazla bilgim yok

onrcelık

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
note 8 pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bl kapalı önceden de açmadım açamıyorum suan dft pro ile bile açılmadı öyle diyeyim size deniyelim teşekkür ederim yetkili hesap olmadan halletmek istiyorum çünkü zaten eski cihaz para koymak istemiyorum

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Hocam bl kapalı önceden de açmadım açamıyorum suan dft pro ile bile açılmadı öyle diyeyim size deniyelim teşekkür ederim yetkili hesap olmadan halletmek istiyorum çünkü zaten eski cihaz para koymak istemiyorum
qfille yükleyeceksin yine auth dosyası var zaten de dft pro açacak diye garantisi yok bazen manuel işler başarılı olur

onrcelık

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
note 8 pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam bu verdiginiz rarı qfill yükleyebilirim demi teşekkür ederim bu arada tekrardan

Üst Alt