Soru Note 8 / 128 GB Var Mı?

uzmanadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Note 8
Meslek
Grafiker
Konular
9
Selamun Aleyküm,

Note 8 / 128 GB modeli resmi olarak var mı? Sahibinden'de ve diğer platformlarda hep 64 GB'lık modeli görüyorum. Bugün yarın satıcının birinden 128 GB almak üzereyim fakat bazı arkadaşlar ve satıcılar 128 GB olan modellerin üretilmediğini Çin'de dahi olmadığını, 128'lik modellerin Çin Rom olduğunu sonradan Global Rom atıldığını iddia ediyorlar bunun doğruluk payı nedir? Ciddi anlamda bilgi sahibi üstatlardan öğrenmek isterim.

Teşekkürler.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Selamun Aleyküm,

Note 8 / 128 GB modeli resmi olarak var mı? Sahibinden'de ve diğer platformlarda hep 64 GB'lık modeli görüyorum. Bugün yarın satıcının birinden 128 GB almak üzereyim fakat bazı arkadaşlar ve satıcılar 128 GB olan modellerin üretilmediğini Çin'de dahi olmadığını, 128'lik modellerin Çin Rom olduğunu sonradan Global Rom atıldığını iddia ediyorlar bunun doğruluk payı nedir? Ciddi anlamda bilgi sahibi üstatlardan öğrenmek isterim.

Teşekkürler.
Türkiye de 128 lik çok az
4/64 model en çok tutulanı hocam ama 128 liği de var bir sorun olmaz alabilirsiniz

Oyla:

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
128 GB ROM / 4 GB RAM modeli var hocam Türkiye'de resmi olarak satılan. Benim cihazım öyle mesela. Hepsiburada üzerinden Türkiye garantili olarak almıştım.

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Selamun Aleyküm,

Teşekkürler.
Yok öyle bir şey güzel şaçmalamışlar.

Oyla:

uzmanadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Note 8
Meslek
Grafiker
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
128 GB ROM / 4 GB RAM modeli var hocam Türkiye'de resmi olarak satılan. Benim cihazım öyle mesela. Hepsiburada üzerinden Türkiye garantili olarak almıştım.
Yok, var olduğunu aslında ben de biliyorum hocam fakat bazı arkadaşlar ve satıcılar 128'lik yurt dışı cihazların Çin Rom olarak geldiğini ve sonradan Global Rom atıldığını söyleyince tereddütte kaldım.

Türkiye de 128 lik çok az
4/64 model en çok tutulanı hocam ama 128 liği de var bir sorun olmaz alabilirsiniz
64 GB olan model ile 128 GB olan model arasında sanırım sadece hafıza farkı var sanırım başka farklılık yok değil mi hocam?

Yok öyle bir şey güzel şaçmalamışlar.
Eyvallah hocam teşekkür ederim.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Oyla:

yusufmercan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
128lik olandan kullanıyorum mi türkiye garantili hiçbir sorunum yok ama imkanın varsa pro 128lik al 2 hafta kadar onuda kullandım

Oyla:
Üst Alt