Yardım Note 7 miflash yarıda hata verdi

• Konbuyu başlatan palet
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 846

palet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gokhan
Cihazım
Resmi nite 7
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.3 lavender global
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Note 7 cihazımda bootloader kilidini açtıktan sonra miflash ile yazılım yüklerken işlem 8/9 sparse yükleme hatası diyerek error verdi ve 205s de kaldı. bu arada tel ekranım fastboot ta idi. 10 dk bekledikten sonra telefonu kapattım. tekrar açmayı denediğimde tel ekranına art alanda belli belirsiz bir ışık geliyor ekran da herhangi bir şey yazmıyor. Tekrar fastboot a almak kapatmak için basılı tuttuğumda yeniden başlat yapıp aynı belirsiz ekrana geliyor. bu durumda ne yapılabilir. İzmir de yerinde ya da uzaktan bağlanma yöntemi ile yardımcı olacak bir arkadaşımıza ihtiyacım var.
Cihaz resmi lavender Global yazılım yüklüydü 12.5.3. ten 11.0.6 ya düşürmek için yazılım atmayı denedim. ARB koruması 4 olan cihazım için yüklemeyi denediğim Lavender global 11.0.6 yazılımında yaptığım kontrolde de bat dosyasını "set ARB 4" olarak görmüştüm. Flash komutu vermeden önce clean all and lock işaretliydi.

Ekli dosyalar

• IMG_20220324_095037.jpg
    IMG_20220324_095037.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 18

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Cihaz kilitlenmediyse 64 bit mi flash ile deneyin.

Oyla:

palet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gokhan
Cihazım
Resmi nite 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
64 bit mi flash ile fastboot a girmeden bu halde iken yazılım yüklenebilir mi? Fastboot a girebilmek için telefonu kapatıp 2 li tuş kombinasyonu denemem gerekiyor ancak telefonum kapalı duruma gelmiyor. Sürekli olarak yeniden başlat yapar gibi ekran da, artalanda zayıf bir ışık ile açılıp kapanıyor. herhalde 2-3 güne bu şekilde şarjıda biter.

Oyla:

Zenonf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9
Konular
6
Note 7 cihazımda bootloader kilidini açtıktan sonra miflash ile yazılım yüklerken işlem 8/9 sparse yükleme hatası diyerek error verdi ve 205s de kaldı. bu arada tel ekranım fastboot ta idi. 10 dk bekledikten sonra telefonu kapattım. tekrar açmayı denediğimde tel ekranına art alanda belli belirsiz bir ışık geliyor ekran da herhangi bir şey yazmıyor. Tekrar fastboot a almak kapatmak için basılı tuttuğumda yeniden başlat yapıp aynı belirsiz ekrana geliyor. bu durumda ne yapılabilir. İzmir de yerinde ya da uzaktan bağlanma yöntemi ile yardımcı olacak bir arkadaşımıza ihtiyacım var.
Cihaz resmi lavender Global yazılım yüklüydü 12.5.3. ten 11.0.6 ya düşürmek için yazılım atmayı denedim. ARB koruması 4 olan cihazım için yüklemeyi denediğim Lavender global 11.0.6 yazılımında yaptığım kontrolde de bat dosyasını "set ARB 4" olarak görmüştüm. Flash komutu vermeden önce clean all and lock işaretliydi.
hocam ne kadar yanlış yapılabilirse o kadar yanlış yapmışsınız hem kilit kapamak hemde arb4de sürüm düşürmek nedir yahu

Oyla:

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Stock rom yuklerken miflash yerine asagidaki yontemi kullanin yanlislikla da olsa bl kilidi kapanmaz.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

palet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gokhan
Cihazım
Resmi nite 7
Konular
2
hocam ne kadar yanlış yapılabilirse o kadar yanlış yapmışsınız hem kilit kapamak hemde arb4de sürüm düşürmek nedir yahu
Yazılımın yükleneceği telefon ile telefona yüklenecek olan yazılımın ARB seviyesi eşit ya da üzeri ise sorun olmayacağı forum da ilgili sayfalarda yazıyor. Şayet bu aşamada yapılabilecek işlemler konusunda yardımcı olabilecekseniz yorumlarınızı beklerim.

Oyla:

Canny1913

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Canny
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
İşlem bitmeden hata verdiyse kilit kapanmamıştır rahat olun :D (ARB zaten 4 olması gerekiyor yoksa direkt brick)

Ama ekran gelmeden yada siyah ekranken reboot atıyorsa fena hard-brick yemişsiniz. Şarjın bitmesini bekleyin sonra şarja takıp fastboot'a almaya çalışın. Zaten habire reboot attığı için şarj hızlı biter.

Alamıyorsanız Ücretli Onarıma danışma vakti.

Oyla:

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
şuan cihazın bootlader kilidi kapalı ise sanırım edl moddan yazılım atmanız lazım onun içinde yetkili hesap ister ama biraz araştıracam olursa haber verecem

Oyla:

palet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gokhan
Cihazım
Resmi nite 7
Konular
2
İşlem bitmeden hata verdiyse kilit kapanmamıştır rahat olun :D (ARB zaten 4 olması gerekiyor yoksa direkt brick)

Ama ekran gelmeden yada siyah ekranken reboot atıyorsa fena hard-brick yemişsiniz. Şarjın bitmesini bekleyin sonra şarja takıp fastboot'a almaya çalışın. Zaten habire reboot attığı için şarj hızlı biter.

Alamıyorsanız Ücretli Onarıma danışma vakti

Alamıyorsanız Ücretli Onarıma danışma vakti.
Dediğiniz gibi Şarjın bitmesini bekleyip tekrar fastboot'a girmeyi deniyeceğim. Az önce ev de kullandığım modem arayüzüne girip kontrol ettiğimde note 7 telefonumun modeme hala wifi üzerinden bağlı olduğunu gördüm. Sanki telefon arka planda çalışıyor ama ekran gelmiyor gibi görünüyor.

Oyla:

palet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gokhan
Cihazım
Resmi nite 7
Konular
2
arkadaşlar destek için teşekkür ederim forumdan bir arkadaşımız bağlanım düzeltti cihazı herkese tekradan teşekkür ederim iyi forumlar

Oyla:
Üst Alt