Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar…
uzun zamandir note 7 almak gibi bir düşüncem vardı lakin son zamanlarda Realme 3 pro gozume carpmaya başladı…
Karsilastirmalarda Realme fark atiyor bana göre…
sonucta realme henuz cok yeni sizce note 7 mi ? yoksa realme 3 pro mu ?
hocam adamlar micro usb yapmis evet lakin o da biraz farkli bir usb yani kutudan cikan orjinal kablo bozulursa yenisini bulmak çok zor.. + redmi de xiaomi nin alt modeli..
Bana kalırsa tercih etmem , note 7 ile aralarında işlemci gibi farklılıklar olsa da ki , sadece bir tık !? yinede bir çok konuda note 7 daha iyi bahsettiğiniz cihaz bilgidiğim kadarı ile oppo nun alt ürünü ve yeni çıkmasına rağmen Micro-USB kullanması büyük eksiklik ben çok araların da bir uçurum görmüyorum ve tercih etmem şahsen
Ustam Xiaomi forumuna yazdığınız için herkes note 7 önermiş fakat eğer fiyatları aynıysa realme tercih edin işlemcisi daha iyi. Hayalet ekran sorunu şanstır. 10klık samsungtan 1klık redmi alsanız bile bu sorunu yaşama ihtimaliniz var. Bunlarda ürün sonuçta. Hatalı çıkabilirler. Root ve Rom işleriyle aranız nasıl bilmiyorum. Eğer çok önemliyse root atmadan telefon kullanamam derseniz öncelikle realme'nin bootloader işlemlerini filan araştırın. Ayrıca Mi 9T'ye de bakabilirsiniz. Ben kullanıyorum Qcom730 var ve güzel bir telefon. Sonuç olarak ben olsam Realme derdim.
Ayrıca işlemci farkına 1tık demişler fakat maalesef o tık o kadar düşük değil. Arada nm farkı var. Şuan genel olarak insanlar ne farkeder ha 14nm ha 10nm diyebilirker fakat emin olun enerji tasaruffu sağlayacaktır size bu fark.
Ustam Xiaomi forumuna yazdığınız için herkes note 7 önermiş fakat eğer fiyatları aynıysa realme tercih edin işlemcisi daha iyi. Hayalet ekran sorunu şanstır. 10klık samsungtan 1klık redmi alsanız bile bu sorunu yaşama ihtimaliniz var. Bunlarda ürün sonuçta. Hatalı çıkabilirler. Root ve Rom işleriyle aranız nasıl bilmiyorum. Eğer çok önemliyse root atmadan telefon kullanamam derseniz öncelikle realme'nin bootloader işlemlerini filan araştırın. Ayrıca Mi 9T'ye de bakabilirsiniz. Ben kullanıyorum Qcom730 var ve güzel bir telefon. Sonuç olarak ben olsam Realme derdim.
Ayrıca işlemci farkına 1tık demişler fakat maalesef o tık o kadar düşük değil. Arada nm farkı var. Şuan genel olarak insanlar ne farkeder ha 14nm ha 10nm diyebilirker fakat emin olun enerji tasaruffu sağlayacaktır size bu fark.