Soru Note 7 Kapaklı kılıf tavsiyesi

johnwickbabayaga

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metehan
Cihazım
Note 7
Konular
8
Telefonu güzel koruyacak ve şık duracak bir kapaklı kılıf arıyorum. Bugün bir çok yerde bakmama rağmen bulamadım, anladığım kadarıyla sadece internetten bulunabiliyor o yüzden de kapaklı kılıf alıp kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

funnym

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
redmi not7
Konular
5
Telefonu güzel koruyacak ve şık duracak bir kapaklı kılıf arıyorum. Bugün bir çok yerde bakmama rağmen bulamadım, anladığım kadarıyla sadece internetten bulunabiliyor o yüzden de kapaklı kılıf alıp kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

Ben bunu çok beğendim ama stoklarda yok. Bulursanız bize de haber verin lütfen. Hem sert plastik hem de standlı yani masaya dayayabiliyorsunuz hem de kamerayı koruyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

johnwickbabayaga

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metehan
Cihazım
Note 7
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bunu çok beğendim ama stoklarda yok. Bulursanız bize de haber verin lütfen. Hem sert plastik hem de standlı yani masaya dayayabiliyorsunuz hem de kamerayı koruyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu güzel bir şeye benziyor ama sanırım ön kapağı yok bunun.

Oyla:

Coilover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birol
Cihazım
NOTE 6 PRO
Konular
11
Hocam ne Spigeni ne Tank kılıfı ya. Bu işin sağlamlığı kadar görselliği de bir o kadar önemli. Şu kılıfları üzerine bir telefon parası verseniz RN7'me takmam hi~~

Ben aşağıda fotoğrafını çektiğim kılıfı kullanıyorum. Kamerayıda koruyor, telefonuda kalınlaştırmıyor, ayrıca kozmetik açıdan muhteşem duruyor Yes~~

Oyla:

theadem

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
adem
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
Hocam ne Spigeni ne Tank kılıfı ya. Bu işin sağlamlığı kadar görselliği de bir o kadar önemli. Şu kılıfları üzerine bir telefon parası verseniz RN7'me takmam hi~~

Ben aşağıda fotoğrafını çektiğim kılıfı kullanıyorum. Kamerayıda koruyor, telefonuda kalınlaştırmıyor, ayrıca kozmetik açıdan muhteşem duruyor Yes~~

Nerden aldınız ? Güzelmiş kılıfınız.

Oyla:

Yeumyang

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yeumyang
Cihazım
Xiaomi redmi 7
Konular
5
Nerden aldınız ? Güzelmiş kılıfınız.
Kılıf güzel ama yurtdışı olduğu için hem geç gelir hem vergisi falan var yoksa bende çok beğendim almayı düşünüyordum sonra vazgeçtim buyrun kılıf

Oyla:
Üst Alt