Soru Note 7 global vs eu rom ?

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.1
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar uzun suredir mi12 kullaniyorum en son eu stabil 12.0.1 sürümüne geçtim fakat sanki sarj bir tık da olsa hızlı gidiyor gibi.
Acaba global android 10 kullanan arkadaslar şarj vr stabil durumu nasıl yorum yaparlarsa sevinirim. Geçmeye deger mı?

omertrans505

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
42
EU geçiş te faydalı var. aşağıdaki tablo karşılaştırma:
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Şarj performans farklı yok Qualcomm quick charge özellikli adaptor kullanırsan hızlı olur.
(şarjı farklı bilgim yok. )

Oyla:

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
EU geçiş te faydalı var. aşağıdaki tablo karşılaştırma:
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Şarj performans farklı yok Qualcomm quick charge özellikli adaptor kullanırsan hızlı olur.
(şarjı farklı bilgim yok. )
Hocam suan eu 12 kullaniyorum akici ve stabil. Global de durum ne acaba sarj ve akilicik olarak onu merak ettim

Oyla:

omertrans505

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
42
Hocam suan eu 12 kullaniyorum akici ve stabil. Global de durum ne acaba sarj ve akilicik olarak onu merak ettim
2019'den beri Global versiyonu Mi 8 lite telefon kullandım. Qualcomm Quick Charge 3.0 özellikli adaptor ile 1%'den 1.30 saat 100% doldurdum. PUBG Mobile performans için kalabalık oyuncular gelen kasma sorunu oldu. Full botlarla ile kasmadan 60fps oynatıyormuş. Global versiyonu ultra pil tasarruf, vb... eksik özellikleri ve reklamlar var. güncelleme gelen güncellemeden sonra bir eksik multi-user özellik oldu. bende saçma olmuş o yüzden globaldan daha iyi xiaomi.eu olduğu düşünüyordum. Mayıs 2020 tarihinde mi unlock kilit açıp xiaomi.eu yükledim. 1%'den 1.30 saat 100% doldurdum. (şarj hızı farklı yok olabilir). PUBG Mobile performans için aynı sorunu (kalabalık oyuncular). ultra pil tasarruf, vb... fazla özellikleri var ama sadece multi user yok. Akıcı gibi az sayı sistem uygulamalar bulunuyor. Global versiyonda bazı sınırlı özellikleri, reklamlar vb.. iyi değil. o yüzden her zaman xiaomi.eu kullanıyorum.

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Ben EU kullanıyordum globalden memnun değildim hiç ama EU tam bir canavar kat ve kat daha iyi bence her konuda

Oyla:

hsnksy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
mi8 se
Meslek
Öğretmen
Konular
13
Aydır masik kullanıyorum güzel eu da güzel

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
2019'den beri Global versiyonu Mi 8 lite telefon kullandım. Qualcomm Quick Charge 3.0 özellikli adaptor ile 1%'den 1.30 saat 100% doldurdum. PUBG Mobile performans için kalabalık oyuncular gelen kasma sorunu oldu. Full botlarla ile kasmadan 60fps oynatıyormuş. Global versiyonu ultra pil tasarruf, vb... eksik özellikleri ve reklamlar var. güncelleme gelen güncellemeden sonra bir eksik multi-user özellik oldu. bende saçma olmuş o yüzden globaldan daha iyi xiaomi.eu olduğu düşünüyordum. Mayıs 2020 tarihinde mi unlock kilit açıp xiaomi.eu yükledim. 1%'den 1.30 saat 100% doldurdum. (şarj hızı farklı yok olabilir). PUBG Mobile performans için aynı sorunu (kalabalık oyuncular). ultra pil tasarruf, vb... fazla özellikleri var ama sadece multi user yok. Akıcı gibi az sayı sistem uygulamalar bulunuyor. Global versiyonda bazı sınırlı özellikleri, reklamlar vb.. iyi değil. o yüzden her zaman xiaomi.eu kullanıyorum.
Hocam aslında telefon ilk 6 ay şeytan gibiydi, 4-5 saat Pubg oynasam da geriye %20 şarj kalıyordu. Sonraki MIUI güncellemeleriyle cihazı pert ettiler. Gfx tool ile 60 Fps oynayarak yayın açmama rağmen 3 saate kadar oynamıştım. Olan cihaza oldu. Biraz yazılım desteğini artırsalardı çok güzel olacaktı. Serinin ilk cihazı olmasının hatasını yedi maalesef. Hâlâ Resmi Note 8 ile takas teklifi verenler var ama kabul etmiyorum, Mi 6 ile takas verip vazgeçtim. İlk çıktıgındaki o tasarımı hala çoğu cihazdan kat kat güzel. Bataryası 4000 olsaydı o zaman tadından yenmezdi. Ne demişler, gülü seven dikenine katlanır.

Oyla:
Üst Alt