Yardım note 7 cihazım var tavsiye istiyorum

athsabri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sabri
Cihazım
note 7
Konular
1
tr garantili cihazım var donma kasma gibi yavaşlık sorunları yaşıyorum hangi rom'u kursam cihazımı hızlandırabilirim

Kingrider

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kingrider
Cihazım
Redmi Note 7 64
Meslek
Tekniker Adayı
Konular
16
tr garantili cihazım var donma kasma gibi yavaşlık sorunları yaşıyorum hangi rom'u kursam cihazımı hızlandırabilirim
Eğer android 10 sürümündeyseniz bazı kişiler donma kasma sorunları yaşıyor 10 sürümünde. İleride düzeltilir büyük ihtimalle ama format atarsanız sorun çözülebilir. Rom vs. durumunda garanti dışı kalır cihaz.

Oyla:

mirdem

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Yazılımcı
Konular
3
Ben de RN7 Kullanıyorum. Global, Xiaomi eu beta ve Xiaomi.eu stable romunu kullandım/kullanıyorum bu tarz sorunum olmadı. Kingrider'ın dediği gibi cihazı bi sıfırlayıp deneyin.

Oyla:

athsabri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sabri
Cihazım
note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kalan 4 aylık garantisi var telefona format atmayı deneyeceğim ama pek ümitli değilim

Oyla:

at1512

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
RN7 Android 10 globalde kasma yapıyordu. Android 10 EEA yükledim şu an kasma falan yok

Oyla:

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
orjinal romlar daha seri geldi bana globalden çok eaa daha doğrusu miui 12 animasyonları arızalı bugları var bu yüzden takılmalar oluyo stabillikte sanırım pixel experince romlar çok iyi ama taban değiştirmek korkum olmuştur cihazı brick olursa yanarız birde eaa android 10 şarj performansını bilmiyorum ama eu beta şarjda üzmüyo beni full sosyal medya müzik youtube kullanan biriyim 10 saat bekleme ve 10 saat ekran süresi alıyorum ah keşke şu performansı eaa'da verse

Oyla:

batuhan111

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
metin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Emekli
Konular
11
Eğer android 10 sürümündeyseniz bazı kişiler donma kasma sorunları yaşıyor 10 sürümünde. İleride düzeltilir büyük ihtimalle ama format atarsanız sorun çözülebilir. Rom vs. durumunda garanti dışı kalır cihaz.
Ben Android 10 u direkt formatlayıp yükledim fakat aynı problemi yaşadım. Bir ay sonra dayanamayıp Redmi Note 9 pro ya geçtim. Şimdi evde kuzu gibi yatıyor.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

buseturk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Arkadaşlar telefon redmi note 7, kilit ekranına bildirim düştüğünde kilit ekran ışığı yanmıyor yani ekran açılmıyor siyah kalıyor bunu nasıl düzeltebilirim

Oyla:

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
Arkadaşlar telefon redmi note 7, kilit ekranına bildirim düştüğünde kilit ekran ışığı yanmıyor yani ekran açılmıyor siyah kalıyor bunu nasıl düzeltebilirim

kilit ekranı ayarlarına bakın orda bildirim geldiğinde ekranı uyandır kısmı var aktif et

Oyla:
Üst Alt