Çözüldü note 6 pro'ya veda

rocksinan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
sinan
Cihazım
note 6 pro
Konular
8
bir yıldan fazla kullandığım note 6 proyu satarak veda ettim. yoluma başka bir marka ile devam ediyorum. bir güncelleme gelir menüler donar,başka güncelleme gelir batarya yavaşlar. iki sene önce çıkmış telefona doğru düzgün kamera iyileştirilmesi yapılmaz. gcam yüklemek için kırk takla attırılır. standart kullanıcının ne işi olur bootloader ile,twrp vs ile ?daha güzelini alalım desem, plastik kasa note 8 için 2600tl istenir. tabi fiyat konusunda xiaomi'nin bir kabahati yok.
2020 yılındayız, 2017 yılının amiral gemisi galaxy note 8 kalitesi ve akışkanlığını alamıyorum. şahsen ben redmi note 8'in kamerası dahil ( özellikle ön kamera ) samsung s7 ve note 8 ile başa çıkabileceğini dahi düşünmüyorum. bilmem kaç tane kamera var deniyor, 4 yıllık tek kameralı kadar güzel fotoğraf çekilmiyor. telefonlara verilen fiyatlara acıyorum, ancak bundan sonra yeni çinli markalar yerine, bilinen bazı markaların eski modellerini alacağım.
Not : TCL plex aldım. son çin markalı telefonum olacak.

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam TCL Plex için çok inceleme izledim. Fiyat performans olarak güzel cihaz hayırlı olsun. Ama yazılımsal olarak Miui kadar tatmin etmez diye düşünüyorum. Yazılımsal sorunları var diyorlar Meizu gibi. İnşallah sorunsuz şekilde kullanırsınız.

rocksinan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
sinan
Cihazım
note 6 pro
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam TCL Plex için çok inceleme izledim. Fiyat performans olarak güzel cihaz hayırlı olsun. Ama yazılımsal olarak Miui kadar tatmin etmez diye düşünüyorum. Yazılımsal sorunları var diyorlar Meizu gibi. İnşallah sorunsuz şekilde kullanırsınız.
şu an android 10 güncellemesi aldı. yazılımsal bir sıkıntı görünmüyor şimdilik.

umit35izm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Redmi Note 2
Konular
5
söylediklerine tamamen katılıyorum. Çok daha fazla yazılacak şey var aslında. 7-8 bin tl bütçem var, hangi xiaomi'yi alayım diye dolaşanlara söyleyecek söz bulamıyorum. Fiyatlar ülke politikamız nedeni ile yüksek ama normal bir xiaomi telefona bence 1500 tl den bir kuruş fazla verilmez... Çok çok iyi dedikleri telefonlar da 2500 Tl den fazla etmez... Adam 5 sene önce iphone almış hala kullanıyor biz iki yılda bir telefon değiştirmek zorunda kalıyoruz. Hemde donanım olarak 10 kat iyi görünmesine rağmen...
Redmi note 6 benim üçüncü xiaomi telefonum ve en dandiği diyebilirim.. Kamerası problemli, ekranı sorunlu vs... Fiyat yükseliyor sözüm ona özellikler de yükseliyor diyorlar ama kalite maalesef yerlerde sürünüyor....

CeCe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cem
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
6
söylediklerine tamamen katılıyorum. Çok daha fazla yazılacak şey var aslında. 7-8 bin tl bütçem var, hangi xiaomi'yi alayım diye dolaşanlara söyleyecek söz bulamıyorum. Fiyatlar ülke politikamız nedeni ile yüksek ama normal bir xiaomi telefona bence 1500 tl den bir kuruş fazla verilmez... Çok çok iyi dedikleri telefonlar da 2500 Tl den fazla etmez... Adam 5 sene önce iphone almış hala kullanıyor biz iki yılda bir telefon değiştirmek zorunda kalıyoruz. Hemde donanım olarak 10 kat iyi görünmesine rağmen...
Redmi note 6 benim üçüncü xiaomi telefonum ve en dandiği diyebilirim.. Kamerası problemli, ekranı sorunlu vs... Fiyat yükseliyor sözüm ona özellikler de yükseliyor diyorlar ama kalite maalesef yerlerde sürünüyor....

Dijital teknolojide özellikler artıyor ama her yeni ürün o teknolojinin çaylak versiyonu olarak kalıyor çünkü daha donanım yazılım oturmadan, stabilite sağlanmadan hemen bir üst versiyona geçiliyor. O oturmadan diğeri çıkıyor ve aslında son teknoloji diye aldığımız her şey bildiğin deneme sürümü

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Kullanmadığım için bir şey diyemem ama kasası çok hoşuma gidiyor çakma X haha-- haha-- haha--

Üst Alt