- Adım
- sinan
- Cihazım
- note 6 pro
- Konular
- 8
bir yıldan fazla kullandığım note 6 proyu satarak veda ettim. yoluma başka bir marka ile devam ediyorum. bir güncelleme gelir menüler donar,başka güncelleme gelir batarya yavaşlar. iki sene önce çıkmış telefona doğru düzgün kamera iyileştirilmesi yapılmaz. gcam yüklemek için kırk takla attırılır. standart kullanıcının ne işi olur bootloader ile,twrp vs ile ?daha güzelini alalım desem, plastik kasa note 8 için 2600tl istenir. tabi fiyat konusunda xiaomi'nin bir kabahati yok.
2020 yılındayız, 2017 yılının amiral gemisi galaxy note 8 kalitesi ve akışkanlığını alamıyorum. şahsen ben redmi note 8'in kamerası dahil ( özellikle ön kamera ) samsung s7 ve note 8 ile başa çıkabileceğini dahi düşünmüyorum. bilmem kaç tane kamera var deniyor, 4 yıllık tek kameralı kadar güzel fotoğraf çekilmiyor. telefonlara verilen fiyatlara acıyorum, ancak bundan sonra yeni çinli markalar yerine, bilinen bazı markaların eski modellerini alacağım.
Not : TCL plex aldım. son çin markalı telefonum olacak.
2020 yılındayız, 2017 yılının amiral gemisi galaxy note 8 kalitesi ve akışkanlığını alamıyorum. şahsen ben redmi note 8'in kamerası dahil ( özellikle ön kamera ) samsung s7 ve note 8 ile başa çıkabileceğini dahi düşünmüyorum. bilmem kaç tane kamera var deniyor, 4 yıllık tek kameralı kadar güzel fotoğraf çekilmiyor. telefonlara verilen fiyatlara acıyorum, ancak bundan sonra yeni çinli markalar yerine, bilinen bazı markaların eski modellerini alacağım.
Not : TCL plex aldım. son çin markalı telefonum olacak.