Soru note 6 pro ekran geç uyanma sorunu

karakus42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Note 6 pro
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global10.2.2.0
Telefon Modeli
Redmi note 6 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
cihazı 02.02.19 da aldım 1 hafta sonra ekran geç uyanma sorunu oldu sonra kendiliğinden düzeldi. ve dün yine aynı sorun başladı ama daha fazlasıyla. İnstagrama ve fotoğraflara girince ekran kararması,whatsapptan gelen bildirimler de ses çıkmaması sadece telefon titremesi,bildirim geldiğinde ekran uyanmaması sürekli donması vs. arkadaşlar lütfen yardımcı olun nasıl olacak nasıl düzelecek..

ibrahimmusab

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
7
Cihazım
Redmi no 6 Pro
Konular
3
cihazı 02.02.19 da aldım 1 hafta sonra ekran geç uyanma sorunu oldu sonra kendiliğinden düzeldi. ve dün yine aynı sorun başladı ama daha fazlasıyla. İnstagrama ve fotoğraflara girince ekran kararması,whatsapptan gelen bildirimler de ses çıkmaması sadece telefon titremesi,bildirim geldiğinde ekran uyanmaması sürekli donması vs. arkadaşlar lütfen yardımcı olun nasıl olacak nasıl düzelecek..
Hocam güncelleme ile alakalı bir sorun benim de aynı idi garantiye gönderdim beta sürüm yüklediler şu an iyi

Oyla:

Mr.egunay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Note6 pro
Konular
0
Arkadaşlar ben donmadan kurtuldum. Ayarlar/ek ayarlar/tuş ve hareket kisa yolları. Burada kapatma tuşuna atadiklarinizi iptal edin. Bende düzeldi. Suan stabil çalışıyor

Oyla:

BurakT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
0
O sürümde bu ve buna benzer sorunları bende yaşadım ama bir önceki 10.2.1.0 sürümüne geçince herşey düzeldi.

Oyla:

Gürkanpala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürkanpala
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
2
Sorun güncellemeden kaynaklı. Eski sürume donmek lazım

Oyla:

faltinsoy83

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
redmi note 4
Konular
0
çift tıklama ile uyanma sorunu bendede var herşeyi denedim rom attım aosp rom dahi yükledim düzelmedi neden kaynaklandığını bulamadım :(

Oyla:
Üst Alt