Yardım Note 6 Pro çentik genişleme problemi

emrsaydin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Aydın
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Sistem ayarlarına girdiğimde sadece bu 3 seçenek sunuluyor.En baştaki seçeneği kullanıyorum çünkü gizlemek istemiyorum.Fakat bu seçenek çentiğin daha geniş gözükmesine neden oluyor.Rom değiştirmeden devre dışı bırakabilir miyim bu opsiyonları?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Sistem ayarlarına girdiğimde sadece bu 3 seçenek sunuluyor.En baştaki seçeneği kullanıyorum çünkü gizlemek istemiyorum.Fakat bu seçenek çentiğin daha geniş gözükmesine neden oluyor.Rom değiştirmeden devre dışı bırakabilir miyim bu opsiyonları?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Tam olarak anlayamasamda siz durum çubugundaki simgelerimi kapatmak istiyorsunuz?

Not : Konu MIUI güncellemelerinden soru ve yardım bölümüne taşınmıştır.

Oyla:

emrsaydin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Aydın
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam olarak anlayamasamda siz durum çubugundaki simgelerimi kapatmak istiyorsunuz?

Not : Konu MIUI güncellemelerinden soru ve yardım bölümüne taşınmıştır.
Hayır hocam.Şöyle diyeyim;cihazın orjinal ekranında çentiğine ek olarak sistem,bu çentiğin sağından ve solundan çentiği uzatıyor.Uzayan kısımlar siyahlaştırılmış sadece yani o kısım da normalde ekran var.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
EU stabil 10.3.6 yükleyin miui11 falan boşverin ben bunların kasıtlı yapıldığını düşünüyorum eski android cihazımda yazılımsal olarak çentik ve oval yapardım kenarları buda telefonun yavaşlamasına neden oluyodu biraz. ufak ufak eskitiyolar cihazı işte note 6 proya android 10 da gelse miui12de gelse yüklemem ben bahsettiğin durumun çözümü yok xiaomi canı isterse güncelleme ile düzeltir bunun dikkatsizlik ile yapıldığını düşünmüyorum.

Oyla:

emrsaydin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Aydın
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
EU stabil 10.3.6 yükleyin miui11 falan boşverin ben bunların kasıtlı yapıldığını düşünüyorum eski android cihazımda yazılımsal olarak çentik ve oval yapardım kenarları buda telefonun yavaşlamasına neden oluyodu biraz. ufak ufak eskitiyolar cihazı işte note 6 proya android 10 da gelse miui12de gelse yüklemem ben bahsettiğin durumun çözümü yok xiaomi canı isterse güncelleme ile düzeltir bunun dikkatsizlik ile yapıldığını düşünmüyorum.
Bende başta tasarım bütünlüğü olsun diye yaptıklarını düşündüm.Ama sonradan az önce dediğiniz gibi eskitme amaçlı yaptıklıklarını düşünüyorum bu saçmalığı.

Oyla:
Üst Alt