Soru Note 6 pro 60 fps

MrKarahan28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 pro
Konular
1
Merhaba arkadaşlar xiaomi redmi note 6 pro kullanıyorum dün telefona format attım format atmadan önce oynadığım oyundan 60 fps alıyordum şimdi 30 40 fps de takılı kalıyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

Erdemkarakaya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Merhaba arkadaşlar xiaomi redmi note 6 pro kullanıyorum dün telefona format attım format atmadan önce oynadığım oyundan 60 fps alıyordum şimdi 30 40 fps de takılı kalıyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Format atarken rom vesaire değiştirdiniz mi hocam?

Oyla:

MrKarahan28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-25-05-40-16-708_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2020-06-25-05-40-16-708_com.android.updater.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 14
Oyla:

Erdemkarakaya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Yok hocam hiç bir şey yapmadım sistem güncellemesi geldi onu kurduktan sonra format attım
Güncellemeden kaynaklı yazılımsal bir sorun olabilir hocam. Bootloader kilidiniz açık ise miflash üzerinden clean all seçip eski veya herhangi bir romu flaşlayın. Eğer sorun yine düzelmez ise romu flaşladıktan sonra format data işlemini deneyin.

Oyla:

MrKarahan28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 pro
Konular
1
Güncellemeden kaynaklı yazılımsal bir sorun olabilir hocam. Bootloader kilidiniz açık ise miflash üzerinden clean all seçip eski veya herhangi bir romu flaşlayın. Eğer sorun yine düzelmez ise romu flaşladıktan sonra format data işlemini deneyin.
Bl açık değil hocam çokta hakim değilim bu tarz konulara maalesef gfx tool tarzı bir program yok mudur oyunlara müdahale edebileceğimiz

Oyla:

Erdemkarakaya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Bl açık değil hocam çokta hakim değilim bu tarz konulara maalesef gfx tool tarzı bir program yok mudur oyunlara müdahale edebileceğimiz
Hocam öyle bir uygulama bilmiyorum da bende fps sıkıntıları yaşıyorum aynı cihaza sahibim, sistem uygulamalarını güncelledikten sonra yaşanıyor bu durum genelde. Telefonu sıfırlayıp veya yeni bir rom flaşlayıp otomatik sistem uygulama güncelleyicisini kapatmak gerekiyor bunu engellemek için.

Oyla:

MrKarahan28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 pro
Konular
1
Hocam öyle bir uygulama bilmiyorum da bende fps sıkıntıları yaşıyorum aynı cihaza sahibim, sistem uygulamalarını güncelledikten sonra yaşanıyor bu durum genelde. Telefonu sıfırlayıp veya yeni bir rom flaşlayıp otomatik sistem uygulama güncelleyicisini kapatmak gerekiyor bunu engellemek için.
Anladım hocam teşekkür ederim

Oyla:

Guven0202

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Güven
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
4
Gfx tool yükle YouTube da da ayarları var kur kullan faydası oluyor.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hangi oyun bu hocam?

Oyla:
Üst Alt