Yardım Note 5 (Whyred) Root sorunu

thewhitewolf89

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Suleyman
Cihazım
moto g
Konular
5
Arkadaşlar bugun bootloader kilidini açtım cihazın. Trwp yükledim ancak bir türlü root yapamadım. Supersu, magisk ve diğer yöntemlerin hepsini denedim yine rootlanmıyor. Şuan custom rom kullanıyorum. Yardım olabilecek varmı?

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Twrp'den magisk flashlayacaksın bitecek. Anlamadım nasıl rootlanmıyor, magisk flashladıktan sonra ekstra bir işlem falan mı var sanıyorsunuz?

Oyla:

thewhitewolf89

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Suleyman
Cihazım
moto g
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iki üç defa denedim magisk flashladım olmadı. En son magisk manager yukledim. Sol menüden supersu sekmesinden root yetkisini aktif ettim oldu. Cevabınız için teşekkür ederim.

Oyla:

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
iki üç defa denedim magisk flashladım olmadı. En son magisk manager yukledim. Sol menüden supersu sekmesinden root yetkisini aktif ettim oldu. Cevabınız için teşekkür ederim.
Rica ederim fakat, flashladıktan sonra onay alıyorsanız işlem bitmiş demektir. Apk kurduğunuz da olay çözülecekti. Onay alamıyorsanız eğer, flashladığınız dosyada problem olmalı. Sonuç olarak magisk kullanabiliyorsanız sorun kalmamış demektir.

Oyla:

thewhitewolf89

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Suleyman
Cihazım
moto g
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim fakat, flashladıktan sonra onay alıyorsanız işlem bitmiş demektir. Apk kurduğunuz da olay çözülecekti. Onay alamıyorsanız eğer, flashladığınız dosyada problem olmalı. Sonuç olarak magisk kullanabiliyorsanız sorun kalmamış demektir.
Aynen sorun çözüldü teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt