Yardım Note 5 Kamera Sorunu

cagdas1623

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cagdas1623
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 ay önce aldığım redmi note 5 (32) gb Al model telefonumun kamera kısmına giriş yapınca özellikle "portre" moduna tıklayınca telefon donuyor ve kamera kapanıyor. Öneriniz nelerdir?

farukgunler5

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Faruk
Cihazım
Mi Mix
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 ay önce aldığım redmi note 5 (32) gb Al model telefonumun kamera kısmına giriş yapınca özellikle "portre" moduna tıklayınca telefon donuyor ve kamera kapanıyor. Öneriniz nelerdir?
Rom olarak global stable mi yüklü? Telefon üzerinde bootloader, root vb. herhangi bir üst seviye müdahale de bulundunuz mu? Ya da başka rom yüklediniz mi?

Oyla:

VVadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note5 Pro
Konular
2
Aynı sorunu yaşamaktayım. Telefonu aldığımda yoktu. Şuanda mui kararlı 9.6.4 var üzerinde. Kendi geldi güncelleme herhangi bir müdahale etmedim. Hiç tat vermiyor şuanda. Kamera kullanamıyorum

Oyla:

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
SAKIN rom yüklemeyin arkadaşlar yeni güncellemeyi bekleyin
telefon açılamayablilir,bizim cihaz kitlendi roolback dan dolayı

Oyla:

VVadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note5 Pro
Konular
2
SAKIN rom yüklemeyin arkadaşlar yeni güncellemeyi bekleyin
telefon açılamayablilir,bizim cihaz kitlendi roolback dan dolayı
Ben zaten hiç anlamam yükleyemem de zaten.
Ancak bu sorun neden oldu ? Yeni güncelleme ile mi çözülecek dersiniz ? Teşekkür ederim ilgi için

Oyla:

cagdas1623

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cagdas1623
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom olarak global stable mi yüklü? Telefon üzerinde bootloader, root vb. herhangi bir üst seviye müdahale de bulundunuz mu? Ya da başka rom yüklediniz mi?

Hayır telefona herhangi bir şey yüklemedim. Rom işlerinden de anlamıyorum. En son gelen güncelleme ile kameramı kullanamaz hale geldim. 1 tane bile fotoğraf çekemiyorum donuyor telefon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet çözülecek bende o yüzden rom yüklerken telefon gitti

Umarım düzelir hocam. Yerlere göklere sığdıramadığım herkese ballandıra ballandıra anlattığım Xiaomi umarım bu sinir bozucu şeyi ortadan kaldırır ve mağduriyetimiz gider

Oyla:

VVadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note5 Pro
Konular
2
Bugün güncelleme gelmiş. Henüz kurma ekranı gelmedi. Güncelleme yapınca düzelecek mi göreceğiz inşallah

Oyla:

angmar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Cihazım
redmi note
Konular
7
Arkadaşlar hala güncelleme ile bir çözüm gelmedi kamera donuyor özellikle video çekmeye çalışırken portre çekimi yapmaya çalışırken tamamen donuyor miui 10.9 1.10 geldi bugün hala aynı nezaman düzelecek başka şekilde çözemezmiyiz kendimiz

Oyla:

manas_ozkan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
17
Arkadaşlar hala güncelleme ile bir çözüm gelmedi kamera donuyor özellikle video çekmeye çalışırken portre çekimi yapmaya çalışırken tamamen donuyor miui 10.9 1.10 geldi bugün hala aynı nezaman düzelecek başka şekilde çözemezmiyiz kendimiz
Hocam bende 5 aydır note 5 4/64 modelini kullanıyorum aldığımda da hiç kamera donması olmadı bi sürü güncelleme aldım yine de olmuyor. Miui 10 global kararlı kullanıyorum.

Oyla:
Üst Alt