Yardım Note 4x ve Redmi 4x

tupcuremzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Arkadaşlar selamlar, dayıma bu iki telefondan birini alacağız ama dayım yıllardır nokianın tuşlu telefonunu kullanan bir insan. İşini bilgisayarla hallettiğinden telefona önem veren birisi değil kamerayı bile kullanmadığını söylüyor. Küçük ekranlı telefon isteği ve uzun süre güncel kalması isteği var. Telefona sanıyorum sadece Telegram uygulamasını kuracak, oyun oynama gibi bir beklentisi yok ben sadece arama ve mesaj atma için kullanıyorum diyor. Ben bu yüzden kendisine redmi 4x'i önerdim lakin o full hd ekran olmasının ve işlemcinin 625 yani biraz daha iyi olmasının güncelleme alma açısından daha iyi olacağını söyledi. Ben günlük işler için halen daha sd435'in yeterli olacağı kanısındayım 2/16'lık versiyonunu düşünmüştüm çünkü telefonda depolama gerektirecek bir şey yapmayacağını belirtmişti(nokia'nın eski telefonunu kullanıyor zaten 1 gb hafızası var ya da yok o telefonun). Bu sıralar maddi açıdan da sıkıntıda biraz o yüzden ekonomik olarak da redmi 4x'in ideal seçim olacağını düşünüyorum lakin uzun vadede note 4x ile arasında fark oluşur mu?(Sadece arama, mesaj atma ve basit işleri yaptığını varsayalım). Güncellik açısından redmi 4x ile note 4x arasında fark olur mu? Miui güncellemeleri açısından yani.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Tavsiyem Redmi note 4(snapdragon625) modelini almanız.
Hem batarya konusunda çok iyi, hemde işlemcisi daha iyi. Snapdragon435 işlemcileri artık eskide kalıyor.u
Uygulama açmada sorun çıkarmaya başlar. Pilden çok yer. performansı düşük olur.
Günümüz şartlarına uygun bi işlemci değil yani her ne kadar az uygulama kullansa bile :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

01halil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
16
Bana kalırsa redmi note 4x almanız daha isabetli olacaktır sd435 işlemcili redmi 4x ciddi gözle görülür şekilde sd625 den ağır yavaş bir işlemci ayrıca pilleri aynı olmasına karşın redmi note 4x pil süresi efsane diyebilirim hem redmi note 4x daha güncel bir versiyon güncellemeleri almasi diğer modele göre daha avantajlı durumda.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

tupcuremzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyem Redmi note 4(snapdragon625) modelini almanız.
Hem batarya konusunda çok iyi, hemde işlemcisi daha iyi. Snapdragon435 işlemcileri artık eskide kalıyor.u
Uygulama açmada sorun çıkarmaya başlar. Pilden çok yer. performansı düşük olur.
Günümüz şartlarına uygun bi işlemci değil yani her ne kadar az uygulama kullansa bile :)

Bana kalırsa redmi note 4x almanız daha isabetli olacaktır sd435 işlemcili redmi 4x ciddi gözle görülür şekilde sd625 den ağır yavaş bir işlemci ayrıca pilleri aynı olmasına karşın redmi note 4x pil süresi efsane diyebilirim hem redmi note 4x daha güncel bir versiyon güncellemeleri almasi diğer modele göre daha avantajlı durumda.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Peki note 4x ile redmi 5 plus arasında bir şey fark eder mi boyut dışında? Malum artık note 4x bulmak zor piyasada, yerini 5 plus almış durumda. Aynı işlemci ve bir nesil daha yeni almak mantıklı olur mu?

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Peki note 4x ile redmi 5 plus arasında bir şey fark eder mi boyut dışında? Malum artık note 4x bulmak zor piyasada, yerini 5 plus almış durumda. Aynı işlemci ve bir nesil daha yeni almak mantıklı olur mu?
Mantıklı olur.
Çünkü redmi 5 Plus donanımsal olarak en sorunsuz telefonlardan biri :)
Ve Android Oreo güncellemesi alacak :)
Tasarım olarakta daha güncel bir tasarıma sahip :)

Oyla:

tupcuremzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mantıklı olur.
Çünkü redmi 5 Plus donanımsal olarak en sorunsuz telefonlardan biri :)
Ve Android Oreo güncellemesi alacak :)
Tasarım olarakta daha güncel bir tasarıma sahip :)

Teşekkür ediyorum yorumlarınız için hocam, bakalım teklifi sunayım dayıma. Duruma göre alacağız artık :)

Oyla:
Üst Alt