Yardım Note 4x kırmızı ışık yanıp sönüyor

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Arkadaşlar merhaba, redmi note 4x cihazım yere düşmüştü ve ekranda temas problemi oldu sanırım, ara ara görüntü gidip geliyordu.. bunun dışında hiçbir sorunu yoktu. tamir ettirmek üzere xiaomiteknikservisi . com isimli siteyle irtibata geçtim ve tamire yolladım. beni arayıp bunda anakart sorunu var biz yapamayız deyip geri yolladılar cihazı. cihaz elime ulaştığında kapalıydı şarjı yoktur diye şarja taktım ama bildirim ışığı kırmızı yanıp sönüyor. cihaz çalışmıyor. açılmıyor. Tamire gönderdiğimde böyle değildi, çalışıyordu sadece bazen görüntü gidiyordu o kadar. ne yapmam gerek, bi akıl verin lütfen.

Düzeltme: şimdi Tekrar irtibat kurdular benimle, cihazı yollayın bi bakalım dediler. İyi niyetli yaklaştılar sağolsunlar. Sonucu yazarım yine buraya

Son düzenleme:

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
Cihazi 15dk şarjda tutun, sonra açma kapama tuşu nu 15sanıyelıgıne başlı tutun, açılacaktır

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Aynen şarj %0 olarak telefon kapanmışsa yeniden şarja takıldığında 10-15 dk civarı belirli bir miktar şarj edilmesi gerekiyor onun haricinde cihaz açılmıyor.
Ayrıca xiaomiteknikservisi sitesine gelirsek de, bir hafta önce lenovo vibe p2'si olan bir arkadaşımızın ekranı kırıldı, amoled bir ekran olduğu için 500-600 lira civarı değişen fiyatları var, o site üzerinden 500 liraya değiştirmeye karar verdik cihazı ücretsiz kargo ile yolladık buraya kadar sıkıntı yok. Ekran takılıp geri geldi. Telefonu kutudan çıkardığımızda arka vida kapakları falan takılmamış halde bulduk, ekran dersek onu da sanki kendileri arasına yapıştırıcı sürüp yapıştırmışlar gibi bir halde geldi, ikinci gün ise ekran dokunmatiği gidip gelmeye başladı. Aradık yeniden gönderin dediler ancak bize pek güven veren bir yer olmadığını söylemem gerek. Umarım sizin işiniz hallolur.

Oyla:

Mgulen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mix2s
Konular
0
Aynen şarj %0 olarak telefon kapanmışsa yeniden şarja takıldığında 10-15 dk civarı belirli bir miktar şarj edilmesi gerekiyor onun haricinde cihaz açılmıyor.
Ayrıca xiaomiteknikservisi sitesine gelirsek de, bir hafta önce lenovo vibe p2'si olan bir arkadaşımızın ekranı kırıldı, amoled bir ekran olduğu için 500-600 lira civarı değişen fiyatları var, o site üzerinden 500 liraya değiştirmeye karar verdik cihazı ücretsiz kargo ile yolladık buraya kadar sıkıntı yok. Ekran takılıp geri geldi. Telefonu kutudan çıkardığımızda arka vida kapakları falan takılmamış halde bulduk, ekran dersek onu da sanki kendileri arasına yapıştırıcı sürüp yapıştırmışlar gibi bir halde geldi, ikinci gün ise ekran dokunmatiği gidip gelmeye başladı. Aradık yeniden gönderin dediler ancak bize pek güven veren bir yer olmadığını söylemem gerek. Umarım sizin işiniz hallolur.
Hocam öncelikle mesajı gördüm forumda aktif değiliz ama mesaj atma gereği duydum. Cihazı siz söküp yollamıştınız bize sadece ekran montaj yapıyoruz sökerken siz zarar verme ihtimalini düşünmüyorsunuz. Ki biz yaptığımız işin de parçanın arkasındayız kul yapısı unutulmuş veya temizlenmemiş olabilir kabul edebiliriz çünkü cihaz bekletmeden aynı gün içinde çıkartmaya çalışıyoruz tabiki sizi ilgilendirmez bir hizmet almak istiyorsunuz.500tl az bir para değil ki kolayda kazanılmıyor. Elektronik olan herşey sorun çıkartabilir bu yüzden garanti vermeden işlem yapmıyoruz. Cihazınızı geri yollayınız bize 2 3 gün test edip o şekilde yapalım veya eski haline getirip iade yapalım mağdur olmasın kimse. Amacımız sadece para almak olsa şuan bu mesajı atıyor olmazdım. Hayırlı akşamlar
[doublepost=1528664309,1528664178][/doublepost]
Ayrıca p2 modelinde ekran cıtası çok hassas ve kırılgandır 1 cm den küçük plastik çerçevedir ki ekranlar da çıtasız olarak geliyor. Kırık var ise silikon ile doldurulur ileriye dönük ufak bir darbede ekran kırılmasın

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Hocam öncelikle mesajı gördüm forumda aktif değiliz ama mesaj atma gereği duydum. Cihazı siz söküp yollamıştınız bize sadece ekran montaj yapıyoruz sökerken siz zarar verme ihtimalini düşünmüyorsunuz. Ki biz yaptığımız işin de parçanın arkasındayız kul yapısı unutulmuş veya temizlenmemiş olabilir kabul edebiliriz çünkü cihaz bekletmeden aynı gün içinde çıkartmaya çalışıyoruz tabiki sizi ilgilendirmez bir hizmet almak istiyorsunuz.500tl az bir para değil ki kolayda kazanılmıyor. Elektronik olan herşey sorun çıkartabilir bu yüzden garanti vermeden işlem yapmıyoruz. Cihazınızı geri yollayınız bize 2 3 gün test edip o şekilde yapalım veya eski haline getirip iade yapalım mağdur olmasın kimse. Amacımız sadece para almak olsa şuan bu mesajı atıyor olmazdım. Hayırlı akşamlar
[doublepost=1528664309,1528664178][/doublepost]
Ayrıca p2 modelinde ekran cıtası çok hassas ve kırılgandır 1 cm den küçük plastik çerçevedir ki ekranlar da çıtasız olarak geliyor. Kırık var ise silikon ile doldurulur ileriye dönük ufak bir darbede ekran kırılmasın
Merhaba, cihaz benim değil yakın arkadaşımındı. Teknik servis tecrübem olduğu ve çoğu yerde çalıştığım için cihazın söküm işlemini ben yaptım, öncelikli amacımız montajı kendimiz yapmaktı, parça gönderimi yapılmadığı ve montajın siz tarafından yapılacağı bilgisini aldık ve cihazı 2 arka kapak, eski kırık ekran ve kasa ile orjinal kutu, koruma baloncuğu içerisinde yolladık.
Hızlı bir şekilde ürün elinize ulaştı montajı yapıp aynı şekilde gönderdiniz ancak sorunlu ve müşteri memnuniyeti acısından eksiklik sunulacaksa bizden ek süre isteyebilirdiniz. P2 ekran değişimi bakımından en basit modellerden birisi, cihaz elimize ulaştığında kenar kısımlarda silikon artıkları ve ekranın gövde ile 0 şekilde yerleştirilmemesi canımızı sıkan bir durum oldu, arkada buluna üst vida kapağı da ortalarda yoktu. Hadi neyse insanlık hali dedik 2. Gün ekran gidip gelmeye başladı. Tamam geri gönderim yapılabilir yardımcı da olursunuz onda şüphemiz yok ancak, biz cihazı gönderirken öncelikli süre konusuna baktık çünkü yedek bir telefon yoktu. Şimdi yine gönderelim desek günlerce telefonsuzluk olacak keşke ilk gönderimde yeterli şekilde hizmet alabilseydik. Yedek bir cihaz elde edersek cihazın yeniden gönderimini yapacağız.

Ekte de geldiği an çekilmiş bir görsel var.

Ekli dosyalar

• IMG_20180607_133859_HHT.jpg
    IMG_20180607_133859_HHT.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Oyla:

eneskeser

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
1
Sorun hakkında bir çözüm buldunuz mu? Telefonumun ekranını değiştirdim bataryanın şarjı yoktu şarja taktım kırmızı bildirim ışığı yanıp sönüyor ve telefon fena halde ısınıyor.

Oyla:
Üst Alt