İnceleme Note 4x Bazı karşılaştığım sorunlar

Thefun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
thefun
Cihazım
note 4x
Konular
1
Öncelikle merhaba arkadaşlar cihazı 1 haftadan beri kullanıyorum karşılaştığım 2 sorunu sizlere anlatmak istedim.

1. Sorun cihazın sol alt tarafdaki noktaların olduğu kısımı biraz baskı yapınca çok küçük bir gıcırtı sesi geliyor çok önemli değil ama ilk başta bi tedirgin etti. çok sessiz bir ortamda duyuluyor gıcırtı sesi

2. Sorun çift hat kullanıyorum biriyle görüşme yapıyorum(türkcell) diğerinin internetini kullanıyorum(vodafone) interneti kullandığım birinci hat(micro) bugün sorun çıkardı internet bağlantısı olmuyordu yerlerini değiştirdim diğer hat da aynı sorun vardı cihazı kapatıp açtım türkcell hatım ilede internete bağlanamadım. sonradan micro hattı taktığım yere(vodafone) arkasına bir kağıt parçası yerleştirdim ve sorun çözüldü. Tahminime göre biraz boşluk var gibiydi kağıdı o yüzden denedim şu an bir sorun yok.

Bu iki sorunum dışında başka bir sıkıntı yok telefonda çok güzel hoşuma gitti parasının hakkını veriyor diyebilirim.

Not: daha öncceden Galaxy note 5 kullanıyordum gün içinde 1 kez şarj ediyordum ama bu telefonu kullandığımdan beri şarj kablosunu yanımda taşımayı bıraktım :D

Üst Alt