X xperia1907 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Fatih Erdoğa Cihazım Note 3 Meslek Elektronik Müh. Konum İstanbul Katılım 28 Eylül 2014 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 19 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar note 3 için miui camera lazım birçok app. denedim fakat olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar note 3 için miui camera lazım birçok app. denedim fakat olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
S sedat27 Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım sedat Cihazım MI4 Yaş 46 Konum istanbul Katılım 2 Ekim 2014 Konular 9 Mesajlar 89 Tepkime puanı 4 Puanları 8 19 Ocak 2016 #2 Kameradan fotograflari acma sorunu icin mi ariyorsunuz?bende o sorun icin bakiyorum biseyler. Ama olmuyor galiba! Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Kameradan fotograflari acma sorunu icin mi ariyorsunuz?bende o sorun icin bakiyorum biseyler. Ama olmuyor galiba! Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
X xperia1907 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Fatih Erdoğa Cihazım Note 3 Meslek Elektronik Müh. Konum İstanbul Katılım 28 Eylül 2014 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 20 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Yok kardeşim ya ben kamerayı yükleyemiyorum miui camerayı yüklediğimde kamera durduruldu hatası veriyor. Oyla: Oyla 0 Downvote
Yok kardeşim ya ben kamerayı yükleyemiyorum miui camerayı yüklediğimde kamera durduruldu hatası veriyor.
S sedat27 Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım sedat Cihazım MI4 Yaş 46 Konum istanbul Katılım 2 Ekim 2014 Konular 9 Mesajlar 89 Tepkime puanı 4 Puanları 8 20 Ocak 2016 #4 Google kamera deneyin. Zaten micamera da hatalar var.turkce kullanirsaniz Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Google kamera deneyin. Zaten micamera da hatalar var.turkce kullanirsaniz Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi