Yardım note 2 internet paylaşımı

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
İyi akşamlar redmi note 2 kullanıyorum internetimı paylaşıma açıyorum ama bağlanan telefonları nasıl engellerim yukarda yazıyor bağlı ve engelli telefon sayısı ama nasıl engelleyeceğim bilmiyorum

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Durum böyle arkadaşlar

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-04-16-11-37-24_com.android.browser.png
    Screenshot_2016-04-16-11-37-24_com.android.browser.png
    59,3 KB · Görüntüleme: 13
Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hayır ortaya veriyorum insanlar duyuyor o yüzden sordum
Pek anlayamadım. Eğer uluorta açıp şifreyi de herkese söylüyorsanız sorun nedir? Ben şifreyi uluorta vereyim ama kimse bağlanmasın mı diyorsunuz? Bu nasıl olacak?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Oyla:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Pek anlayamadım. Eğer uluorta açıp şifreyi de herkese söylüyorsanız sorun nedir? Ben şifreyi uluorta vereyim ama kimse bağlanmasın mı diyorsunuz? Bu nasıl olacak?

Hocam arkadas grubundayiz aralarında sevmediklerim var sizin amacınız yardım etmek mi anlayamadım

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam arkadas grubundayiz aralarında sevmediklerim var sizin amacınız yardım etmek mi anlayamadım
Amacım niçin böyle birşey yapmaya çalıştığınızı anlamak. Çünkü yapmak istediğiniz şey normal birşey değil. Normal olmadığı için de normal bir çözümü yoktur. Bunun için özel olarak birşeyler yapılarak çözüm aranabilir.
Malum telefonlarımız bir Router, bir Access Point değil. Bu nedenle böyle cihazlarda kullanılan güvenlik önlemlerini telefonlarda beklemek doğru değil.
Sizinki biraz şuna benziyor. Ben kapımı kilitleyip anahtarını da kapıya asacağım ama herkes içeri girmesin istiyorum.
Üzerine gitmemim sebebi de doğru anladığımdan da emin olarak yapmaya çalıştığınız şeyin yanlış olduğunu göstermek.

Oyla:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Amacım niçin böyle birşey yapmaya çalıştığınızı anlamak. Çünkü yapmak istediğiniz şey normal birşey değil. Normal olmadığı için de normal bir çözümü yoktur. Bunun için özel olarak birşeyler yapılarak çözüm aranabilir.
Malum telefonlarımız bir Router, bir Access Point değil. Bu nedenle böyle cihazlarda kullanılan güvenlik önlemlerini telefonlarda beklemek doğru değil.
Sizinki biraz şuna benziyor. Ben kapımı kilitleyip anahtarını da kapıya asacağım ama herkes içeri girmesin istiyorum.
Üzerine gitmemim sebebi de doğru anladığımdan da emin olarak yapmaya çalıştığınız şeyin yanlış olduğunu göstermek.

Teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt