- Adım
- Burak
- Cihazım
- Xioami
- Konular
- 11
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Eng stock
- Telefon Modeli
- Note 13 Pro Plus zircon
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba arkadaşlar, Maalesef bugün bir konu açtım. Sağolsun arkadaşlar cevap vermemize müsade etmeden konuyu kapatmışlar. Siz yapamazsınız ücretli program kullanmanız lazım kendilerine veya baskalarina yönlendirdiler. Bence konuyu burda tartismak başkasına da fayda sağlayabileceği kanaatindeyim. O yüzden tekrar konuyu açmaya karar verdim umarım aynı şeyler yapılmaz.
Dirençsiz repair işlemi yapılmış cihaza rom yükleyince NV data da kaldı. Eng rom yukledim açılıyor fakat tekrar stock romlardan birini kurunca Nvdata da kalıyor. BL kilidi açık BL lock özelliğini seçersen cihaz kilitleniyor bunun için cihaza yetkili ile auth tekrar eng rom kurulum yapmak durumunda kaldım ve yine stock yukleyince çalışmadı. DFT pro ile patch işlemi yaptım. Ve diğer birçok işlemi preloader gösterip denedim ama sonuç yok. Sonuç , Note 13 Pro plus zircon Cihaz rom yükleme sonucunda NV data hatasına düştü. Stock rom ile açmak için Çözüm arıyorum .
Dirençsiz repair işlemi yapılmış cihaza rom yükleyince NV data da kaldı. Eng rom yukledim açılıyor fakat tekrar stock romlardan birini kurunca Nvdata da kalıyor. BL kilidi açık BL lock özelliğini seçersen cihaz kilitleniyor bunun için cihaza yetkili ile auth tekrar eng rom kurulum yapmak durumunda kaldım ve yine stock yukleyince çalışmadı. DFT pro ile patch işlemi yaptım. Ve diğer birçok işlemi preloader gösterip denedim ama sonuç yok. Sonuç , Note 13 Pro plus zircon Cihaz rom yükleme sonucunda NV data hatasına düştü. Stock rom ile açmak için Çözüm arıyorum .
Moderatör tarafında düzenlendi: