Yardım note 13 pro plus 5G bootlooder

Rsm5858

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rasim
Cihazım
redmi note 7
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
OS 2.0.1.0
Telefon Modeli
Note 13 pro plus 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Note 13 pro plus 5G bootlooder açma işlemi yapamıyorum cihaz ekle kısmında hata veriyor sebebi nedir nasıl çözebilirim

erdalince45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yanii
Cihazım
s4
Konular
0
Merhaba aynı sorun bende de var sanıyorum şuan için çözümü bu yöntem ile yok sadece yetkili hesap ile olabilir onada ustalar cevap verirse bilgilendirme yapılmış olur.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yetkili hesapla da açamıyoruz maalesef. Çin model cihazlara işlem yok şuanda. Kilit açmadan yazılımsal imei ile güncelleme yapar hale getirilip kullanılabilir. Zaten artık yeni dünya düzeni kilit açılmasını uygulama geliştiricileri ve firma dahil kimse istemiyor. Sayısız zorluklar çıkarıyorlar.

Oyla:

Kegrine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
5
Yetkili hesapla da açamıyoruz maalesef. Çin model cihazlara işlem yok şuanda. Kilit açmadan yazılımsal imei ile güncelleme yapar hale getirilip kullanılabilir. Zaten artık yeni dünya düzeni kilit açılmasını uygulama geliştiricileri ve firma dahil kimse istemiyor. Sayısız zorluklar çıkarıyorlar.
Çin romu bulunan Çin cihaza oluyor mu bu işlem hocam? Yazilimsal kayıt yapıp Global roma çevriliyor mu?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Çin romu bulunan Çin cihaza oluyor mu bu işlem hocam? Yazilimsal kayıt yapıp Global roma çevriliyor mu?
yapılır. global romda çift hat kayıt güncelleme sıfırlama yapılır şekilde teslim edilir.

Oyla:
Üst Alt