Yardım Note 13 Pro 5G Kilitli Bootloader ile Fastbootta Kaldı.

aldevs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Azat
Cihazım
Oppo A5s
Konular
1
Merhaba bu ilk konum ve forumda yeniyim yardımcı olursanız sevinirim. Telefonum normal bir şekilde çalışırken cebimden çıkardığımda bi baktım fastbootta takılmış içini açtım ses tuşundandır diye bağlantısını kesip yine denedim olmadı. Kötü olan ise telefonun bootloader kilidi kapalı. Nasıl açacağım hakkında bir fikrim yok ve telefonculara sorduğumda yetkili hesap ile açabildiklerini söylediler. Nasıl anladığını bilmiyorum ama bir telefoncu telefonumun Çin modeli olduğunu söyledi. Şöyle ki kapandıktan sonra şarja takınca bile redmi yazısı geldiği an yine fastbootta takılıyor. Bu yetkili hesap ile açma nedir ve pahalı birşey mi çünkü bugün telefoncuya verdim baksın diye ama yine yapamazsa kendim uğraşacağım maalesef.
Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Çin model cihazlar için kilit açma ve rom yükleme servisi yok maalesef.
Zaten Kilit kapalı bir cihazın yazılımı bu şekilde kendi kendine bozulmaz.
Ses artırma + güç tuşları ile recovery moda alıp sıfırlamayı deneyin. İşe yaramaz ise sorun tuşlardandır. Siz sağlam olduğunu düşünürsünüz ama değildir. Telefoncuya gösterin.

aldevs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Azat
Cihazım
Oppo A5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin model cihazlar için kilit açma ve rom yükleme servisi yok maalesef.
Zaten Kilit kapalı bir cihazın yazılımı bu şekilde kendi kendine bozulmaz.
Ses artırma + güç tuşları ile recovery moda alıp sıfırlamayı deneyin. İşe yaramaz ise sorun tuşlardandır. Siz sağlam olduğunu düşünürsünüz ama değildir. Telefoncuya gösterin.
Hocam recoverye de girmiyor fastboot reboot recovery dedim yine fastboota attı. Bende anlamadım niye öyle oldu getvar all yaptığımda 2 slotu da açmaya çalıp ikisinde de boot edememiş ve unbootable olarak işaretlemiş. Sizce sebebi nedir telefon direnç işlemi ile imei kaydı yapıldığı için rsa dan şüpheleniyorum.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Hocam recoverye de girmiyor fastboot reboot recovery dedim yine fastboota attı. Bende anlamadım niye öyle oldu getvar all yaptığımda 2 slotu da açmaya çalıp ikisinde de boot edememiş ve unbootable olarak işaretlemiş. Sizce sebebi nedir telefon direnç işlemi ile imei kaydı yapıldığı için rsa dan şüpheleniyorum.
tamam işte girmeme sebebi artık kesinlikle tuşlardan kaynaklı belli oldu :) tamire gösterin.

aldevs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Azat
Cihazım
Oppo A5s
Konular
1
tamam işte girmeme sebebi artık kesinlikle tuşlardan kaynaklı belli oldu :) tamire gösterin.
İnşallah öyledir de ama tuşlar tık tık ediyor ve şarja takınca bile fastboota atıyor ben onu anlamadım ya sizce anakartın hasar görmüş olma ihtimali var mıdır? Ayrıca ben anakarttan tuşları ayırıp denediğimde de fastboota attı o da ayrı bir konu.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
İnşallah öyledir de ama tuşlar tık tık ediyor ve şarja takınca bile fastboota atıyor ben onu anlamadım ya sizce anakartın hasar görmüş olma ihtimali var mıdır? Ayrıca ben anakarttan tuşları ayırıp denediğimde de fastboota attı o da ayrı bir konu.
Dirençli cihazlardan her şeyi bekleyin. Tabi anakart kaynaklıda olabilir. Ama kilit kapalı cihazda yazılım zor bozulur. Tamirci baksın anlaşılır zaten. iyi forumlar.

aldevs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Azat
Cihazım
Oppo A5s
Konular
1
Dirençli cihazlardan her şeyi bekleyin. Tabi anakart kaynaklıda olabilir. Ama kilit kapalı cihazda yazılım zor bozulur. Tamirci baksın anlaşılır zaten. iyi forumlar.
Tamamdır hocam teşekkür ederim yardımınız için iyi akşamlar. Bakalım yarın ne olacak ona göre dönerim buraya.

aldevs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Azat
Cihazım
Oppo A5s
Konular
1
Hocam merhaba bugün aldım telefonu bana anakart değişecek dedi ama pek uğraşmamış gibiydi bu telefonun bootloaderi edl mod ile yetkili hesaptan açamaz mıyız ya veya oradan stock rom flashlayamaz mıyız?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Hocam merhaba bugün aldım telefonu bana anakart değişecek dedi ama pek uğraşmamış gibiydi bu telefonun bootloaderi edl mod ile yetkili hesaptan açamaz mıyız ya veya oradan stock rom flashlayamaz mıyız?
Hayır

Üst Alt