- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8SE
- Konular
- 10
Hayır HyperOS'ta işin dahada zorlaşır tam tersi.Anladığım kadarıyla note 13 pro 5g cihazında bootloader kilidini açmak için hyperos güncellemesi gelmesi gerekiyor arkadaşlar ben mi yanılıyorum yoksa ??
Sizin cihazda sanırım ce etiketi vardı,hyperos yükleyip mi topluluğunu 5.3.3.1 güncelleyip değilse de APK yükleyip bölgeyi global yapın başvuru yapıp birdaha deneyin. Fake rom değil güncelleme aldığına göre.Bu şekilde hata alıyoruz nasıl açalım kiliti hyperosu bende istemiyorum kullanmak felan ama kilit için deneyecez öyle görünüyor
Ne yapıcam bilemedim tarihe bakar mısın yetkili hesapla açtırmak istiyorum ama en düşük 35$ 75 80 çıkıyor bilemiyorum ne yapıcamıSizin cihazda sanırım ce etiketi vardı,hyperos yükleyip mi topluluğunu 5.3.3.1 güncelleyip değilse de APK yükleyip bölgeyi global yapın başvuru yapıp birdaha deneyin. Fake rom değil güncelleme aldığına göre.
Kilit izni aldınız diyor tekrar deneyin aynı ayarlardan açmayı olmuyorsa telefoncuya götürün hocam o ne dicek bakalım. Ayrıca sizin cihaza niye oto hyperos gelmedi onu da anlamış değilim.Ne yapıcam bilemedim tarihe bakar mısın yetkili hesapla açtırmak istiyorum ama en düşük 35$ 75 80 çıkıyor bilemiyorum ne yapıcamı