Yardım Note 13 Pro 5g Bootloader açmadan ROM yükleme

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Merhabalar, elimde note 13 pro 5g china rom yüklü telefon var. Ancak bootloader açamıyorum çin cihazı olduğu için. Bu telefona bootloader kapalı hindistan rom yükleme yolu yok mudur ücretli unlock veya yetkili hesap kullanmadan?

hewal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harun
Cihazım
mi max
Konular
4
Merhabalar, elimde note 13 pro 5g china rom yüklü telefon var. Ancak bootloader açamıyorum çin cihazı olduğu için. Bu telefona bootloader kapalı hindistan rom yükleme yolu yok mudur ücretli unlock veya yetkili hesap kullanmadan?
Benimde redmi Note 13 Pro 5g telefonu aldığımda bootloader kilidi açıktı şansıma hindistan rom hyperos yükledim sorunsuz çalışıyor tek sıkıntısı is Nfc yok

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimde redmi Note 13 Pro 5g telefonu aldığımda bootloader kilidi açıktı şansıma hindistan rom hyperos yükledim sorunsuz çalışıyor tek sıkıntısı is Nfc yok
Bende kapalı geldi napcam bilmiyorum. Ayrıca global yükleyin niye yüklemiyorsunuz?

wildwachsend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervişoğlu
Cihazım
Xiaomi MI A1
Konular
11
Bendeki cihazda da mi kilidi açık ama bootloader kapalı. satıcı bootloader açılmaz bu cihazda dedi

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bendeki cihazda da mi kilidi açık ama bootloader kapalı. satıcı bootloader açılmaz bu cihazda dedi
Mi kilidi bootloader kilidi diye bir durum yok..cihazlarınızda fake rom mevcut geliştirici seçeneklerinde açık gözükür ama kilit kapalı. Zaten kilit açık olsa fake rom yüklemezler. Fake rom çin romundan türkçeleştirilmiş rom anlamına gelir. Yükleme sebebi ise çin model cihazlara kilit kapalı global romlar yüklenememesidir. Güncelleme yapılamama sebebide tekrar ingilizceye dönmesin diyedir :$

wildwachsend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervişoğlu
Cihazım
Xiaomi MI A1
Konular
11
Bilgilendirme için çok teşekkürler hocam

muhammet063

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bir
Cihazım
redmi note 4
Konular
9
Çözümünü buldun mu hocam bende aldım cihaz fake rom var mi kilidi kapalı mi kilidi açmak için hesap ekleyemiyorum nasıl yaptınız siz

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözümünü buldun mu hocam bende aldım cihaz fake rom var mi kilidi kapalı mi kilidi açmak için hesap ekleyemiyorum nasıl yaptınız siz
Note 12 serisi ile takas ettim. Yetkili hesapla yaptırabilirsiniz siz hocam tek çözüm o gibi ama o da biraz masraflı bir de çin'e her hesaba tek cihaz şartı geldi o yüzden o da zorlaştı. Yine de sorun hocam H.kadioglu hocam ilgileniyor özel mesaj atabilirsiniz.

Üst Alt