Yardım Note 13 pro 4G güncelleme almıyor

Fursty3725

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mahmut
Cihazım
note 13 pro 4G
Konular
1
2. elden aldım cihazi temiz güzel ama hyperOs sürümü 1.0.7.0 kaldı sorun şu ki Trde en son bu snrm ztn bu cihazda global rom yüklü ben aldığımdan beri öyle alalıda çok olamdı ztn globalda 1.10.0 mıydı daha yüksek sürümü yayınlanmış ama gelmiyor cihaza cihazın bölgesinide global bölge yaptım ama nafile acaba custom rom falanmı nasıl anlarım imei kutunun üstündekiyle aynı değişmemişte ve ayrıca aldığım yer bana resmi xiaomi türkiye garantili dedi??

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
2. elden aldım cihazi temiz güzel ama hyperOs sürümü 1.0.7.0 kaldı sorun şu ki Trde en son bu snrm ztn bu cihazda global rom yüklü ben aldığımdan beri öyle alalıda çok olamdı ztn globalda 1.10.0 mıydı daha yüksek sürümü yayınlanmış ama gelmiyor cihaza cihazın bölgesinide global bölge yaptım ama nafile acaba custom rom falanmı nasıl anlarım imei kutunun üstündekiyle aynı değişmemişte ve ayrıca aldığım yer bana resmi xiaomi türkiye garantili dedi??

Resmi garantili cihaz ise farklı roma geçiş yapamazsınız... Global sürüm ile tr sürüm arasında sadece ve sadece süüem numara farkı vardır. İçerik olarak hiç bir fark yoktur..

Custom rom yuklemek isterseniz kilit açılacak o da garanti dışı bırakır cihazı...

Fursty3725

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mahmut
Cihazım
note 13 pro 4G
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resmi garantili cihaz ise farklı roma geçiş yapamazsınız... Global sürüm ile tr sürüm arasında sadece ve sadece süüem numara farkı vardır. İçerik olarak hiç bir fark yoktur..

Custom rom yuklemek isterseniz kilit açılacak o da garanti dışı bırakır cihazı...
hyr geçmek değil şöyle diyeyim cihazın kendisinde aldğımdan beri TR romu yerine Global Rom Var Global Rom Olduna Göre Global Romda Güncelleme Olduna Göre gelmesi gerekmiyormu cihaz TR romu değil 1.0.7.0 UNFMIXM olarak gözüküyor

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
hyr geçmek değil şöyle diyeyim cihazın kendisinde aldğımdan beri TR romu yerine Global Rom Var Global Rom Olduna Göre Global Romda Güncelleme Olduna Göre gelmesi gerekmiyormu cihaz TR romu değil 1.0.7.0 UNFMIXM olarak gözüküyor

Son sürüm o zaten?

Güncelleme gelirse cihaz alır güncellemeyi.....

Fursty3725

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mahmut
Cihazım
note 13 pro 4G
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son sürüm o zaten?

Güncelleme gelirse cihaz alır güncellemeyi.....

kral o siteden zip stableye bakılmıyor u globaldan eğer öyleyse OS1.0.10.0.UNFMIXM son sürüm bu oluyor bendekide OS1.0.7.0.UNFMIXM bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde neden TR romu değilde global onu anlayamadım

garajack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 9s
Konular
7
arkadaş bataklığana yeni düşmüş herhalde :) xiaominin güncellemesi kendinin olsun, boş yere stres yapmayın iyiyse ellemeyin

Üst Alt