Yardım Note 12S HyperOS güncellemesi berbat!!

mssy21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed Ali
Cihazım
Redmi note 12S
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
konuda detaylar mevcut
Telefon Modeli
note 12s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi Note 12S kullanıcısıyım. Geçen hafta Xiaomi HyperOS 1.0.3.0.UHZMIXM güncellemesi geldi. Aldım. Fakat 1 haftadır telefon çok yavaşladı. Çok fena takılmalar var. Bazen sistem tamamen duruyor. Sistem başlatıcı durdu hatası alıyor. Kullanıcı deneyimi yerlerde çok kötü oldu telefon. Bir çözümü var mıdır? Güncelleme mi beklemem gerekiyor acaba?
8+4 gb ram
Depolama 64/256 gb - 190 gb boş
Android sürümü: 14 UP1A.230905.011

Keşke geri alabilme şansım olsa.

teknoberk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
3
Redmi Note 12S kullanıcısıyım. Geçen hafta Xiaomi HyperOS 1.0.3.0.UHZMIXM güncellemesi geldi. Aldım. Fakat 1 haftadır telefon çok yavaşladı. Çok fena takılmalar var. Bazen sistem tamamen duruyor. Sistem başlatıcı durdu hatası alıyor. Kullanıcı deneyimi yerlerde çok kötü oldu telefon. Bir çözümü var mıdır? Güncelleme mi beklemem gerekiyor acaba?
8+4 gb ram
Depolama 64/256 gb - 190 gb boş
Android sürümü: 14 UP1A.230905.011

Keşke geri alabilme şansım olsa.
Şu anda yayınlanan HyperOS sürümleri Beta aşamasında olduğu için testleri devam etmektedir. Cihazınızda bu gibi hataların yavaşlama ve çökmelerin olması gayet normaldir. Geri almak için cihazınızın BL Kilidinin açık olması gerekiyor. BL Kilidiniz açık mı ?

Oyla:

mssy21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed Ali
Cihazım
Redmi note 12S
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu anda yayınlanan HyperOS sürümleri Beta aşamasında olduğu için testleri devam etmektedir. Cihazınızda bu gibi hataların yavaşlama ve çökmelerin olması gayet normaldir. Geri almak için cihazınızın BL Kilidinin açık olması gerekiyor. BL Kilidiniz açık mı ?
Değil maalesef

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
beta oludugu için hataların olacagını tahmin edemediniz mi ? veya tlefonu sıfırlamayı denediniz mi ? sizin gibi düşünen kullanıcılar varmı misal bir forum da sizin model için hataların oldugunu belirten evet sistem berbattır çok kötüdür xiaomi den bile vazgeçebilirsiniz ama yazılımın beta oldugunu bilerek yaptıysanız sonuca katlanacagınız anlamına gelir

Oyla:

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Eğer size sıkıntı çıkarmazsa ve yedek alabiliyorsanız bu tür büyük güncelleme sonrası fabrika ayarların dönüp sıfırlama tavsiye edilir. Açıldıktan sonra yedeklerinizden yeniden yükler devam edersiniz. Denemenizi tavsiye ederim. Bir başka nokta böyle güncellemelerde biraz bekleyip durumu görüp öyle güncelleme yapmak her zaman daha iyidir.

Oyla:

mssy21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed Ali
Cihazım
Redmi note 12S
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
beta oludugu için hataların olacagını tahmin edemediniz mi ? veya tlefonu sıfırlamayı denediniz mi ? sizin gibi düşünen kullanıcılar varmı misal bir forum da sizin model için hataların oldugunu belirten evet sistem berbattır çok kötüdür xiaomi den bile vazgeçebilirsiniz ama yazılımın beta oldugunu bilerek yaptıysanız sonuca katlanacagınız anlamına gelir
Beta oldugu yazmıyordu. Veya ben kaçırdım. Fazla uzak değilim bu konulardan. Aylar önce hyper guncellemesini duymuştum. Telefonumda yaklaşık 5 ay sonra görünce artık normal versiyon dağıtıldı sandım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer size sıkıntı çıkarmazsa ve yedek alabiliyorsanız bu tür büyük güncelleme sonrası fabrika ayarların dönüp sıfırlama tavsiye edilir. Açıldıktan sonra yedeklerinizden yeniden yükler devam edersiniz. Denemenizi tavsiye ederim. Bir başka nokta böyle güncellemelerde biraz bekleyip durumu görüp öyle güncelleme yapmak her zaman daha iyidir.
Dalgınlığa geldi yaptık bir hata ya :) bundan önceki güvenlik güncellemesi sürekli bildirim gönderiyordu ve sinir bozucu olmuştu. Bu güncelleme gelir gelmez aldık :) fırsat bulunca sıfırlama deneyeceğim teşekkürler 🙂

Oyla:
Üst Alt