Yardım Note 12 Pro Direnç Değişimi Sonrası Cihaz Açılmıyor

burakgunay04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xioami
Konular
11
Merhaba arkadaşlar,
Note 12 pro sweet direnç değişimi sonrası cihazın ekranı hiç gelmiyor. Kablo ile bilgisayara bağladığımızda ise qualcom sürücüsü görünüyor. Mi flash ile rom kurmak istedik işe yaramadı. Ne yapabiliriz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
cihaza donanımsal zarar verilmiştir bakıp incelemek gerekli. Ankara'da iseniz bayimiz var yönlendirebilirim. Ama 9008 edl moduna düşme sebebi yazılımsal ise geçmiş olsun bu sorunun çözümü işlemci değişimi ile oluyor.

burakgunay04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xioami
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihaza donanımsal zarar verilmiştir bakıp incelemek gerekli. Ankara'da iseniz bayimiz var yönlendirebilirim. Ama 9008 edl moduna düşme sebebi yazılımsal ise geçmiş olsun bu sorunun çözümü işlemci değişimi ile oluyor.
Yazılımsal olamaz çünkü cihazda en son twrp yüklemiştim. Hem boot olarak hemde Recovery olarak yüklemiştim, Ve twrp açılıyordu. Ekstradan yazılım olarak birşey yüklemedim. Donanımsal olarak ta yanlışlıkla 6. Direnci söktük tekrar lehimledik. Ayrıca İşlemciye zarar geldiyse Qualcomm işlemciyi bilgisayarın görmemesi lazım? Herşey normal görünüyor, ama Çözemedik.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yazılımsal olamaz çünkü cihazda en son twrp yüklemiştim. Hem boot olarak hemde Recovery olarak yüklemiştim, Ve twrp açılıyordu. Ekstradan yazılım olarak birşey yüklemedim. Donanımsal olarak ta yanlışlıkla 6. Direnci söktük tekrar lehimledik. Ayrıca İşlemciye zarar geldiyse Qualcomm işlemciyi bilgisayarın görmemesi lazım? Herşey normal görünüyor, ama Çözemedik.
Ayrıca İşlemciye zarar geldiyse Qualcomm işlemciyi bilgisayarın görmemesi lazım? ❌ yanlış bilgi
Donanımsal olarak ta yanlışlıkla 6. Direnci söktük tekrar lehimledik. ✅ sorun burada.
Zaten 9008 moda düşme sebebi donanımsal ise sorun çözülürse direk açılacaktır. Ama bu model de bu moda düşüp te işlemci değişimi olmadan açılan cihaza rastlamadım. iyi forumlar..

burakgunay04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xioami
Konular
11
Ayrıca İşlemciye zarar geldiyse Qualcomm işlemciyi bilgisayarın görmemesi lazım? ❌ yanlış bilgi
Donanımsal olarak ta yanlışlıkla 6. Direnci söktük tekrar lehimledik. ✅ sorun burada.
Zaten 9008 moda düşme sebebi donanımsal ise sorun çözülürse direk açılacaktır. Ama bu model de bu moda düşüp te işlemci değişimi olmadan açılan cihaza rastlamadım. iyi forumlar..
Peki, manisa veya izmir'de bayiniz var mı yaptırabilecek? Fiyatı ne olur? Bilgi alabilme şansımız var mıdır?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Peki, manisa veya izmir'de bayiniz var mı yaptırabilecek? Fiyatı ne olur? Bilgi alabilme şansımız var mıdır?
izmir ödemişte işçiliği çok sağlam bir arkadaşımız var. ama işlemci değişim kısmına gelirse olay o yapabilir mi görüşmek gerek.

burakgunay04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xioami
Konular
11

burakgunay04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xioami
Konular
11
Durumu yaşayan bir arkadaş var mı? Birçok kişiye sorduk. İşlemci sadece yazılımsal hata da sıkıntı yaratıyor. Sizin hatanız donanımsalo yüzden işlemci değişmeyecek denildi? Fikri olan var mı ?

Üst Alt