Yardım Note 12 Pro 5G Şebeke Sorunu

afaruky

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Afaruk
Cihazım
Nexus 5
Konular
6
22101316C kodlu Band 20 cihaz alıp direnç/IMEI işlemi yaptırdım.
Şu anda ne evde, ne işyerinde telefon görüşmesi yapamıyorum. Sürekli sesimin kesildiğini söylüyorlar.
Net Monitor uygulamasıyla şebeke kayıtlarına baktığımda bağlantının sürekli değiştiğini görüyorum. Normalde bulunduğum lokasyona bağlı olduğunu düşünebilirsiniz ancak önceki telefon Poco X3 NFC ile ne evde ne işyerinde hiçbir sorun yaşamıyordum.

Ayarlardan VoWifi açık olursa sürekli şebeke bağlantısını zayıf olduğundan Wifi üzerinden bağlanıyor. Yani özetle cihazın şebeke bağlantısı çok zayıf. Band 20 olmamasının bir etkisi olduğunu düşünmüyorum çünkü eski telefondan buna geçmeden önce yine aynı şekilde takip yaptım ve neredeyse hiç Band 20 bağlantısı kurmuyordu.

Telefonuna işlem yaptırmamış kişilerin de benzer şikayetleri var mı? Snapdragon telefonlarda modem dosyasında sıkınt olabiliyordu. Mediatek telefonlarda da benzer bir çözüm yöntemi var mı?

onuriletişim2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
mi 12t
Konular
3
cihazı fastboota alıp
fastboot flash modem_a modem.img
fastboot flash modem_b modem.img
modem dosyasını hem modem a ya hemde b ya flash yapın derim

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Şu anda ne evde, ne işyerinde telefon görüşmesi yapamıyorum. Sürekli sesimin kesildiğini söylüyorlar.
Net Monitor uygulamasıyla şebeke kayıtlarına baktığımda bağlantının sürekli değiştiğini görüyorum. Normalde bulunduğum lokasyona bağlı olduğunu düşünebilirsiniz ancak önceki telefon Poco X3 NFC ile ne evde ne işyerinde hiçbir sorun yaşamıyordum.

Ayarlardan VoWifi açık olursa sürekli şebeke bağlantısını zayıf olduğundan Wifi üzerinden bağlanıyor. Yani özetle cihazın şebeke bağlantısı çok zayıf. Band 20 olmamasının bir etkisi olduğunu düşünmüyorum çünkü eski telefondan buna geçmeden önce yine aynı şekilde takip yaptım ve neredeyse hiç Band 20 bağlantısı kurmuyordu.

Telefonuna işlem yaptırmamış kişilerin de benzer şikayetleri var mı? Snapdragon telefonlarda modem dosyasında sıkınt olabiliyordu. Mediatek telefonlarda da benzer bir çözüm yöntemi var mı?
Redmi Note 12 pro 5g çin modeli kullanıyorum direnç işlemli, direnç işlemi yapılalı bir ay oluyor hiçbir problem yaşamadım direnç işlemi yapıldıktan sonra şebeke problemi olduysa işlem yaptırdığımız yerle iletişime geçin isterseniz normalde direnç işleminin şebeke ile alakası yok fakat yanlış bir müdahale durumu olmuş olabilir.

afaruky

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Afaruk
Cihazım
Nexus 5
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihazı fastboota alıp
fastboot flash modem_a modem.img
fastboot flash modem_b modem.img
modem dosyasını hem modem a ya hemde b ya flash yapın derim
14.0.3 SMOIDXM kurdum kendim. images klasöründe modem.img bulumuyor. Hangi dosyayı flashlamak gerekiyor?

cnrkty

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Ruby (RN12Pro)
Konular
2
DFT Pro ile sebeke sorunu kesin olarak çözülüyor. Tabi ücretli bir program. IMEI işlemi yapan arkadaşlar şebeke duzeltme işlemini yapabiliyor. IMEI işlemi yapan arkadaşa düzeltmesi için söylediğimde çekmeyen telefon sorunsuz hale geldi.

Captain190603

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1.
Cihazım
Not 12 pro 5g
Konular
0
DFT Pro ile sebeke sorunu kesin olarak çözülüyor. Tabi ücretli bir program. IMEI işlemi yapan arkadaşlar şebeke duzeltme işlemini yapabiliyor. IMEI işlemi yapan arkadaşa düzeltmesi için söylediğimde çekmeyen telefon sorunsuz hale geldi.
Aynı sorun bende var nasıl hallederim

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35

Bu kodlu cihazın 20 bant olması imkansız

Üst Alt