Yardım Note 12 pro 5g şarj hızlı gidiyor 2 günlük cihaz

furkankpln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1
2 gün önce aldığım Redmi Note 12 Pro 5g cihazımın şarjı hızlı gidiyor. 4 yıldır redmi 8 kullanıyordum, onunla aynı pil tüketimine sahip diyebilirim. Cihazı ithalatçı garantili aldım, aldığım gün basit olduğunu düşündüğüm bir güncelleme yaptım. Şuan Miui global 14.0.6 ve Android 13 TP1A yüklü. Telefondaki Rom TMOMIXM. Şu an hyperos güncellemesi yapabiliyorum ama yapmalı mıyım sorunu düzeltir mi daha mı kötü yapar veyahut başka bir rom atmak sorunu çözebilir mi şimdiden teşekkürler.

furkankpln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@chatgptaibot

ekremunal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
5
Benimkinde bir sorun yok rahat 6-7 saat oyun oynatıyor hatta daha da şarjı kalıyor. Cihazın resmi btk kayıtlı ise veya dirençli ise tabiki de güncellemeyi yapacaksın niye yapmıyorsun?

furkankpln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1
Benimkinde bir sorun yok rahat 6-7 saat oyun oynatıyor hatta daha da şarjı kalıyor. Cihazın resmi btk kayıtlı ise veya dirençli ise tabiki de güncellemeyi yapacaksın niye yapmıyorsun?
Hyperos daha yeni olduğu için sormuştum güncellemeyi yaptım bir nebze daha iyi durumda ama yeni bir telefon için yine biraz hızlı bittiğini düşünüyorum şarjın sizin günlük ekran süreniz ne kadar ve tam çıkarıyor mu ben oyun oynamıyorum sadece günlük kullanim için kullanıyorum

ekremunal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
5
Hyperos daha yeni olduğu için sormuştum güncellemeyi yaptım bir nebze daha iyi durumda ama yeni bir telefon için yine biraz hızlı bittiğini düşünüyorum şarjın sizin günlük ekran süreniz ne kadar ve tam çıkarıyor mu ben oyun oynamıyorum sadece günlük kullanim için kullanıyorum
Sadece instagrama whatsap chrome kullansam 10-14 saat arası kullanıyorum aralıksız olarak

furkankpln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1

ekremunal