Yardım Note 12 Pro 5G NFC ve Şebeke

Alperen.yvz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
2
Arkadaşlar cihazı alalı birkaç ay oldu. Cihazda nfc olduğunu bilmiyordum ama sanırım varmış. Ama ayarlarda hiçbir şekilde bulamadım. Bir de bazen şebeke sorunu yaşıyorum. Bağllantı 4.5 g göründüğü halde şarkı bile dinleyemeyecek kadar kötü oluyor interneetim. Bu sorunu telefonun harika çekmesi gereken açık alanlarda da yaşıyorum. Askerde allahın dağında, kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde sorunsuz çalışıyordu. Bu iki konuda yardımcı olabilecek var mı?

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Arkadaşlar cihazı alalı birkaç ay oldu. Cihazda nfc olduğunu bilmiyordum ama sanırım varmış. Ama ayarlarda hiçbir şekilde bulamadım. Bir de bazen şebeke sorunu yaşıyorum. Bağllantı 4.5 g göründüğü halde şarkı bile dinleyemeyecek kadar kötü oluyor interneetim. Bu sorunu telefonun harika çekmesi gereken açık alanlarda da yaşıyorum. Askerde allahın dağında, kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde sorunsuz çalışıyordu. Bu iki konuda yardımcı olabilecek var mı?
Kilit açıksa global rom yüklemen lazım. Yurtdışıysa ve IMEI işlemi yaptirdiysan imei silinir. Dirençliyse silinmez

Alperen.yvz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilit açıksa global rom yüklemen lazım. Yurtdışıysa ve IMEI işlemi yaptirdiysan imei silinir. Dirençliyse silinmez
Telefonu şuanlık orjijinal imei ile kullanıyorum. İlk simin süresi doldu ikinci sime geçtim. Diğer bir sorun da telefonda nfc ayarını bulamam. Sanırım telefonda olduğu halde kullanamıyormuşum romdan dolayı. bu konuda bana yardımcı olabilirsen sevinirim. Konu hakkında bilgim çok sınırlı

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Önce kilidini acman lazim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bu şekilde kilit açtıktan sonra özel mesaj ile ulaşın yardımcı oluruz.
Lütfen forumdan yetkisiz kişilerden gelebilecek ücretli işlem tekliflerine dikkat edin cihazınız zarar görebilir..

• Mi hesabı oluştur. (telefon numarası ekle, sim kart içinde olsun)

• Telefon hakkında / miui sürümünün üzerine 5-6 defa tıkla. (artık siz bir geliştiricisiniz yazacak)

• Wifi de ise kapat hücresel veri açık olsun.

• Ek ayarlar / Geliştirici seçenekleri / oem kilit açmaya izin ver.

• Ek ayarlar / Geliştirici seçenekleri / mi kilit açma durumu / hesap ve cihaz ekleye tıkla

(başarılı bir şekilde eklendi yazacak)

• 168 saat sonra (1 hafta) kilit açma süresi dolar. Bu süre içinde cihazı sıfırlama, mi hesabından çıkış yapma ve cihazı aktif/normal şekilde kullan..

• 168 saat dolunca aşağıdaki videoya göre bilgisayardan kilit açma işleminizi halledebilirsiniz..

(Dikkat kilit açılırken cihazınız sıfırlanır)

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

BİLGİSAYAR CİHAZI GÖRMÜYORSA ADB DRİVER KURULU DEĞİLDİR. AŞAĞIDAKİ REHBERE GÖRE DRİVER KURMANIZ GEREKİR.. (Note 10s yazdığına takılmayın her cihaz için bu yöntem ile driver kuruluyor)

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Korkma biz her şeyden para talep etmeyiz bazıları gibi. Bu forumda yardım amaçlı açtığım onlarca konu var ve tecrübeli biri olmasam tecrübeli üye yazısı yazmaz ismimin altında . Ama senin Trbiyesiz üye olduğunu düşünüyorum.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yardım amaçlı açmış olduğum bir sürü konu ve destek verdiğim onlarca kişi var ki öyle olmasa tecrübeli üye yazmaz demi
Neden alındınız? Ben isim etiket vs. Ya da sizin gibi gülen emoji falan kullanmadım. Genel uyarı benimki bir çok konu da olduğu gibi.

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Neden alındınız? Ben isim etiket vs. Ya da sizin gibi gülen emoji falan kullanmadım. Genel uyarı benimki bir çok konu da olduğu gibi.
Direk bana söylediniz de ondan. Adam benden yardım istemiş farkettiyseniz

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Direk bana söylediniz de ondan. Adam benden yardım istemiş farkettiyseniz. Dislike emojisi olmadığı için gülme emojisi kullandım
Direk size söyleyecek olsam sizi alıntılar ve söylemem gerekeni söylerim. Konu sahibi bana özel mesaj ile ulaştı ilk önce. Muhabbetin bir kısmı orada kaldığı için böyle gözükmüş olabilir. O yüzden alınmayın üzerinize rahat olun ve o emojiyi kaldın. İyi forumlar

Üst Alt