Yardım Note 12 Pro 5G Dışında C Model No I yazıyor

Paytak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre K
Cihazım
Mi 6
Konular
6
Arkadaşlar merhaba,

Aldıgım cihazın dışında Model no 22101316C yazıyor. Fakat cihaz özelliklerinde 2201316I yazıyor. Şimdi bu çin mi Hint cihazı mı?

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Arkadaşlar merhaba,

Aldıgım cihazın dışında Model no 22101316C yazıyor. Fakat cihaz özelliklerinde 2201316I yazıyor. Şimdi bu çin mi Hint cihazı mı?
İmei etiketi model numarasında sonunda C yazıyorsa çindir.cihazda l ile bitmesinin sebebi ise hindistan romu kuruludur bootloader kilidini açıp farklı bir rom kurabilirsiniz.

Paytak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre K
Cihazım
Mi 6
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmei etiketi model numarasında sonunda C yazıyorsa çindir.cihazda l ile bitmesinin sebebi ise hindistan romu kuruludur bootloader kilidini açıp farklı bir rom kurabilirsiniz.
Hocam MIUI Global yazıyor. Global mı Çin mi

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Hocam MIUI Global yazıyor. Global mı Çin mi
Redmi Note 12 pro 5g global modeli imei etiketi ve arka kapağında CE yazar bulmak zor piyasada global rom yüklenmiş çin cihazlarını anlamayanlara global model diye satıyorlar global modele ait temsili resim ekliyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20230723_222604.jpg
    IMG_20230723_222604.jpg
    321,1 KB · Görüntüleme: 16

Paytak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre K
Cihazım
Mi 6
Konular
6
Redmi Note 12 pro 5g global modeli imei etiketi ve arka kapağında CE yazar bulmak zor piyasada global rom yüklenmiş çin cihazlarını anlamayanlara global model diye satıyorlar global modele ait temsili resim ekliyorum.
Hocam BootLoader kilidini açmaya kalktım fakat 168 saat bekletiyor. Beklememiz şart mı? Bazı yerlerde bunu modified mi unlocklar ile yapıldıgı söyleniyor fakat cihazı brick etmesin?

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Hocam BootLoader kilidini açmaya kalktım fakat 168 saat bekletiyor. Beklememiz şart mı? Bazı yerlerde bunu modified mi unlocklar ile yapıldıgı söyleniyor fakat cihazı brick etmesin?
Eski MTK işlemcilerde oluyordu cihazda bulanan dimensity serisi olduğu için beklemeniz gerekiyor maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski MTK işlemcilerde oluyordu cihazda bulanan dimensity serisi olduğu için beklemeniz gerekiyor maalesef.
Bootloader kilidini açıldıktan sonra direnç değişimi yaptırıp kalıcı imei işlemini fazla uzatmadan işin ehli bir telefon teknisyenine yaptırın isterseniz.Kendi telefonum direnç işlemli 2 aydır kullanıyorum bir problemim yok.

Paytak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre K
Cihazım
Mi 6
Konular
6
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootloader kilidini açıldıktan sonra direnç değişimi yaptırıp kalıcı imei işlemini fazla uzatmadan işin ehli bir telefon teknisyenine yaptırın isterseniz.Kendi telefonum direnç işlemli 2 aydır kullanıyorum bir problemim yok.
Hocam 2 ay sonra sıfırlanacak zaten. 1 hafta sonra Global ROM atıp 6 ay kullanırım. Sonra yaparım işlemi

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Hocam 2 ay sonra sıfırlanacak zaten. 1 hafta sonra Global ROM atıp 6 ay kullanırım. Sonra yaparım işlemi
Telefon konusunda aciliyetiniz var mıydı bilmiyorum Redmi 13 serisi tanıtıldı biraz daha bekleyip global lansman yapıldıktan sonra Redmi 13 serisinden birini tercih edebilirdiniz.

Üst Alt