Soru Note 12 Pro 5G direnç işlemi sorunları?

lasventuras

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Las Venturas
Cihazım
redminote12pro5
Konular
4
Arkadaşlar Note 12 pro 5G alacağım. Telefoncu arkadaş istersem direnç ile de imei kaydı yapabileceğini ve bu şekilde en garanti yolu olduğunu söyledi. Bir takım sorular sordum. Güncelleme alır, sıfırlayabilirsin, NFC aktif olacak, herhangi bir sorun kesinlikle olmuyor dedi. Bu konuda çok tecrübeli olduklarını, yıllardır direnç işlemi yaptıklarını söyledi. Kafamda soru işaretleri var ama. Araştırdığım kadarıyla direnç işleminden sonra nfc nin çalışmadığına dair yorumlar gördüm. Size de danışmak istedim arkadaşlar. Sorularım;

1- Güncelleme alır mı?
2- Sıfırlama yapabilir miyim?
3- NFC aktif olur mu?
4- Cihazımın klon imei olduğu tespit edilebilir mi? Edilirse tekrar mı direnç işlemi yapmam gerekir?
5- Sıfır telefonun içini açtırmak, anakartında işlem yaptırmak mantıklı mı?
6- Bunlar haricinde sizin bildiğiniz, söyleyebileceğiniz bir sorun veya tavsiye var mı?

Yardımcı olursanız sevinirim.

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Arkadaşlar Note 12 pro 5G alacağım. Telefoncu arkadaş istersem direnç ile de imei kaydı yapabileceğini ve bu şekilde en garanti yolu olduğunu söyledi. Bir takım sorular sordum. Güncelleme alır, sıfırlayabilirsin, NFC aktif olacak, herhangi bir sorun kesinlikle olmuyor dedi. Bu konuda çok tecrübeli olduklarını, yıllardır direnç işlemi yaptıklarını söyledi. Kafamda soru işaretleri var ama. Araştırdığım kadarıyla direnç işleminden sonra nfc nin çalışmadığına dair yorumlar gördüm. Size de danışmak istedim arkadaşlar. Sorularım;

1- Güncelleme alır mı?
2- Sıfırlama yapabilir miyim?
3- NFC aktif olur mu?
4- Cihazımın klon imei olduğu tespit edilebilir mi? Edilirse tekrar mı direnç işlemi yapmam gerekir?
5- Sıfır telefonun içini açtırmak, anakartında işlem yaptırmak mantıklı mı?
6- Bunlar haricinde sizin bildiğiniz, söyleyebileceğiniz bir sorun veya tavsiye var mı?

Yardımcı olursanız sevinirim.
Güncelleme ve sıfırlama oluyor NFC aktif olarak kullabilirsiniz NFC ile sıkıntı yaşıyanlar işi bilmeyen insanlara direnç işlemi yaptırmasından kaynaklı bir durum klon imei mevzusu için ise evde kullanılmayan yada arızalı bir telefonun imei verilirse daha garanti olur sıfırlama ve güncelleme ile problem yaşamak istemiyor iseniz direnç şart bunun haricinde bulabilirseniz telefonun global modelini satın alın arka kapağında ve imei etiketinde CE ibaresi var aradaki farkı soracak olursanız band20 var bildiğim kadarıyla sar değeri çin modellerinde biraz daha yüksek global model için bir resim ekliyorum yalnız kendiniz orjinal imei veya seri numarası ile Xiaomi nin ürün doğrulama web sayfası mi verify ile kontrol edin.

Ekli dosyalar

• IMG_20230723_222604.jpg
    IMG_20230723_222604.jpg
    321,1 KB · Görüntüleme: 33

lasventuras

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Las Venturas
Cihazım
redminote12pro5
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme ve sıfırlama oluyor NFC aktif olarak kullabilirsiniz NFC ile sıkıntı yaşıyanlar işi bilmeyen insanlara direnç işlemi yaptırmasından kaynaklı bir durum klon imei mevzusu için ise evde kullanılmayan yada arızalı bir telefonun imei verilirse daha garanti olur sıfırlama ve güncelleme ile problem yaşamak istemiyor iseniz direnç şart bunun haricinde bulabilirseniz telefonun global modelini satın alın arka kapağında ve imei etiketinde CE ibaresi var aradaki farkı soracak olursanız band20 var bildiğim kadarıyla sar değeri çin modellerinde biraz daha yüksek global model için bir resim ekliyorum yalnız kendiniz orjinal imei veya seri numarası ile Xiaomi nin ürün doğrulama web sayfası mi verify ile kontrol edin.
Cevabınız için teşekkürler. Peki direnç işleminde çift imei de kayıt edilip çift hat kullanılabiliyor mu?

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Cevabınız için teşekkürler. Peki direnç işleminde çift imei de kayıt edilip çift hat kullanılabiliyor mu?
Çift imei kayıt ediliyor her telefon için geçerli çift sim varsa iki sim takılıp kullanılabilir sadece direnç işlemini işin ehli birine yaptırın yoksa telefondan soğursunuz çok mağdur olan var ve belirttiğim gibi mümkünse global versiyonunu alın.

lasventuras

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Las Venturas
Cihazım
redminote12pro5
Konular
4
Tamamdır hocam teşekkürler.

siyahmartı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
mi max2
Konular
7
Redmi note 12 pro 5g modelinin ce sertifikali orjinal global uretimi yok. Hepsi ciin veya endonezya uretimi. Hatta fason merdiven alti uretim de olabilir. OOyuzden bu modele bulasmayin. Saticilarin alayi yalan konusuyor, globalle ayni hatya daha iyi diyen bile var.gerisini siz dusunun..

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Redmi note 12 pro 5g modelinin ce sertifikali orjinal global uretimi yok. Hepsi ciin veya endonezya uretimi. Hatta fason merdiven alti uretim de olabilir. OOyuzden bu modele bulasmayin. Saticilarin alayi yalan konusuyor, globalle ayni hatya daha iyi diyen bile var.gerisini siz dusunun..
Golbal CE sertifikalı var fakat Türkiye'de yok mi.com ülke olarak Almanya yada Fransa yaparsanız alan kişilerin fotoğraflarında telefonun arka kapağında CE sertifikası olduğunu görürdünüz ayrıca çin ve Endonezya sürümü olan telefonlarda sar değeri yüksek olur özellikle Fransa da bu telefonu satamazdı kaldı ki iPhone 12 nin sar değeri yüksek olduğu için Fransa da satışı yasaklanmıştı aynı durum Redmi Note 12 pro 5g içinde geçerli.

lasventuras

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Las Venturas
Cihazım
redminote12pro5
Konular
4
Merdiven altı telefon üretimi diye birşey mi var hocam. Abarttınız biraz. Telefonun işlemcisi kamerasi donanımı belli.

Üst Alt