Yardım Note 12 Pro 5g Android Auto problemi hkk

burhan1476

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
1
Merhaba ;

Cihazda android autoyu google playda yüklediğim zaman ayarlar kısmında çıkmıyor google playda yüklediğim zaman yüklenmiş gözüküyor.

Global 14.0.3 yüklü imei repair li android 12 sp1a yüklü

güncelleme yapmam gerekir mi android auto için arabadaki cihazda android auto destekliyor ios cihaz bağlanma konusunda problem yaşamadım.

Kullanıp carplay ı kullanan varmı

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
14
Merhaba ;

Cihazda android autoyu google playda yüklediğim zaman ayarlar kısmında çıkmıyor google playda yüklediğim zaman yüklenmiş gözüküyor.

Global 14.0.3 yüklü imei repair li android 12 sp1a yüklü

güncelleme yapmam gerekir mi android auto için arabadaki cihazda android auto destekliyor ios cihaz bağlanma konusunda problem yaşamadım.

Kullanıp carplay ı kullanan varmı
Fake rom yüklü sanırım farklı romda deneyin kilit açıksa IMEI gitmesi problem olmayacaksa bende de aynı cihaz var ama denemedim hiç.

burhan1476

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürüm de son harf c hocam evet galiba fake rom kullanan varsa android autoyu o tavsiyeye açığım kabloyla bağladım zaman cihaz ekran aktarımı yapıyor oda çok işlevsel olmuyor araç kullanırken çokta telefonla ilgilenmek istemiyorum açıkcası sürüş güvenliği açısından android auto daha cazip geliyor bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fake rom yüklü sanırım farklı romda deneyin kilit açıksa IMEI gitmesi problem olmayacaksa bende de aynı cihaz var ama denemedim hiç.
Bağlantı ve paylaşımda en altta android auto gözüküyor mu hocam çünkü bende gözükmüyor

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
14
Sürüm de son harf c hocam evet galiba fake rom kullanan varsa android autoyu o tavsiyeye açığım kabloyla bağladım zaman cihaz ekran aktarımı yapıyor oda çok işlevsel olmuyor araç kullanırken çokta telefonla ilgilenmek istemiyorum açıkcası sürüş güvenliği açısından android auto daha cazip geliyor bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bağlantı ve paylaşımda en altta android auto gözüküyor mu hocam çünkü bende gözükmüyor
Evet gözüküyor muhtemelen fake rom var sizde dediğim gibi imei gitmesi problem olmayacaksa kilit açıksa rom değiştirmeyi deneyin.

Emrah_d

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi6 128 Srmk
Meslek
Mekanik Tasarım
Konular
4
Kablolu mu deniyorsunuz bağlantıyı ? Evet ise orjinal kablo kullanın.

burhan1476

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablolu mu deniyorsunuz bağlantıyı ? Evet ise orjinal kablo kullanın.

Merhaba hocam
Evet kablo da denedim orjinal kabloda 4 farklı kablo denedim olmadı telefonun kendisinde bağlantı ve paylaşım kısmında androdi auto yok rom fake o yüzden olabilir farklı rom yüklemeyi düşünüyorum

Emrah_d

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi6 128 Srmk
Meslek
Mekanik Tasarım
Konular
4
Merhaba hocam
Evet kablo da denedim orjinal kabloda 4 farklı kablo denedim olmadı telefonun kendisinde bağlantı ve paylaşım kısmında androdi auto yok rom fake o yüzden olabilir farklı rom yüklemeyi düşünüyorum
Ben 14.0.5.0 tmoidxm kullanıyorum 1 yıldır neredeyse. Imei yi atıp güncellemeleri kapattırdım H.kadioglu hocama. Android auto yu bluetoot ve kablo üzerinden sorunsuz kullanıyorum. Bağlantıda gecikme vs. olmuyor.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Android auto da asıl sorun şuanda android 14. Fermata auto çalışmıyor bize de bunun çözümü lazım.. angel~~ (rootsuz)

Emrah_d

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi6 128 Srmk
Meslek
Mekanik Tasarım
Konular
4
Android auto da asıl sorun şuanda android 14. Fermata auto çalışmıyor bize de bunun çözümü lazım.. angel~~ (rootsuz)
Ohoooo sen çözümsüz kaldıysan bu millet bitti demektir (:

Birazdan da arabada video izlemeyin canımcılar gelir :)

Üst Alt