Yardım Note 12 pro 5G alacagim. Sürümü değişik?

siyahmartı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
mi max2
Konular
7
S.a. arkadaslar note 12 pro 5G Yeni alacagim. Sürümü 14.0.6.0 (TMOEUXM) bu.
Global dedi ama sanirim global degil. Bu surum hangi ulkeye ait ve cihaz kotu bir cihaz mi. Ozellik olarak global den daha dusuk mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S.a. arkadaslar note 12 pro 5G Yeni aldim. Sürümü 14.0.6.0 (TMOEUXM) bu.
Global dedi ama sanirim global degil. Bu surum hangi ulkeye ait ve cihaz kotu bir cihaz mi. Ozellik olarak global den daha dusuk mu?
Model no:22101316G

Alayim mi bu cihazi sizce?

Cihaz 6 ram/128 Gb

Son düzenleme:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Cihazda Global EEA rom yüklü, ayrıca kod numarası sonunda G harfi var, cihaz global.

siyahmartı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
mi max2
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazda Global EEA rom yüklü, ayrıca kod numarası sonunda G harfi var, cihaz global.
Usta bu model 6 ramlidir. Rami dusuk. 6+6

Global rom degil diyorlar Avrupa rom diyorlar. Bir farki var mi.

Bir de size zahmet bu cihaz hangi ulkeye ait onu nasil ogrenebilirim?

Bu romla ayni degil. TMOEUXM . Sizin verdiginiz rom TMOMIXM

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
EEA genel olarak Avrupa'daki ülkeler için çıkartılan rom, yani tek bir ülke için çıkartılmamış ve çoklu dil desteği veren rom anlamına geliyor, o da çoklu dil desteklediği için Global oluyor haliyle. Cihazı ne için kullanacağınıza bağlı ram miktarı, günümüz şartlarında oyun ve düzgün bir performans istiyorsanız 6gb ram yeterli gelmeyebiliyor. Ben şahsen Redmi olan cihazlardan artık uzak duruyorum, cihazın ana konusunda kullanıcı yorumlarına bakıp bir karar verebilirsiniz. Xiaomi Çin menşeili bir marka. İlk paylaştığım romu yanlış kopyaladığım için kaldırmıştım. Buradan romlara bakabilirsiniz.

afaruky

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Afaruk
Cihazım
Nexus 5
Konular
6
Çin cihaza global rom atınca modrl no global gözükür. Esas orijinal imeisini sorgulamanız lazım.
imei.info gibi siteler var. Ürün kodunu orası verir. Model no sonu C ise çin, g ise global, i ise hindistan. Forumda bol miktarda konusu var farklarına dair

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43

Cihaz 6 ram/128 Gb
Romlardan anlamıyorum ama cihaz konusunda memnunum bı sıkıntısı yok ayrıca alacaksan bence en az 8 GB ram ve 256 GB depolama al daha iyi olur senin için

siyahmartı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
mi max2
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tesekkur ederim desteginiz icin. 6 ram var ama 6+6 ram yaziyor. Bu durumda 12 ram olmuyor mu? Mesela 8 ramli olan 8+4 yaziyor..

Oyun oynanmayacagi icin 6 ram yeterli gelir mi sizce. 8 ramli olanlarda global piyasada yok hepsi cin ve india cihazlar. Kutu fason sarj cihazi orjinal degil.
Ben bir arkadasta buldum yurt disindan almis kapali kutu 7500 e veriyor. Ama 6 ramlı ve orjinal eu avrupa cihazı. En qzinda kaoali kutu ve sarji orjinal. Yada gidip 7 bine cin serisi cihaz mi alayim o da sonradan atilan romla turkce dil destegi oluyor.

Kararsiz kaldim simdi..

EEA genel olarak Avrupa'daki ülkeler için çıkartılan rom, yani tek bir ülke için çıkartılmamış ve çoklu dil desteği veren rom anlamına geliyor, o da çoklu dil desteklediği için Global oluyor haliyle. Cihazı ne için kullanacağınıza bağlı ram miktarı, günümüz şartlarında oyun ve düzgün bir performans istiyorsanız 6gb ram yeterli gelmeyebiliyor. Ben şahsen Redmi olan cihazlardan artık uzak duruyorum, cihazın ana konusunda kullanıcı yorumlarına bakıp bir karar verebilirsiniz. Xiaomi Çin menşeili bir marka. İlk paylaştığım romu yanlış kopyaladığım için kaldırmıştım. Buradan romlara bakabilirsiniz.
Usta redm olmayan seriler de pahali. 7500 e alinacak en iyi secenek bu model herhalde. Mi 13t alacaktim aslinda butce yetmiyor.

Son düzenleme:

CoderZ

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
CoderZ
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1
Tesekkur ederim desteginiz icin. 6 ram var ama 6+6 ram yaziyor. Bu durumda 12 ram olmuyor mu? Mesela 8 ramli olan 8+4 yaziyor..

Oyun oynanmayacagi icin 6 ram yeterli gelir mi sizce. 8 ramli olanlarda global piyasada yok hepsi cin ve india cihazlar. Kutu fason sarj cihazi orjinal degil.
Ben bir arkadasta buldum yurt disindan almis kapali kutu 7500 e veriyor. Ama 6 ramlı ve orjinal eu avrupa cihazı. En qzinda kaoali kutu ve sarji orjinal. Yada gidip 7 bine cin serisi cihaz mi alayim o da sonradan atilan romla turkce dil destegi oluyor.

Kararsiz kaldim simdi..

Usta redm olmayan seriler de pahali. 7500 e alinacak en iyi secenek bu model herhalde. Mi 13t alacaktim aslinda butce yetmiyor.
hocam yüklü romalara bakma ne cihazı oldugunu anlayamazsın üc kagıtcı cok cihazı muhendislik moduna alacaksın ( *#*#3646633#*#* ) tuslayarak band testine girip band 20 var mı yok mu bakacaksın varsa global avrupa vs cıhazlardır yoksa çin hindistan vs cihazlardır ve asla alma band 20 olmayan cihazlarda sebeke sorunu yasarsın sehır merkezı dısında

Üst Alt