Yardım Note 11S NV data is corrupted

silencer99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Note 11 S
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14.0.3.0.TKETRXM
Telefon Modeli
note 11 s
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba. Note11S cihazım var. Daha önce IMEI işlenmiş. Fakat kardeşim bilmeden cihazı fabrika ayarlarına döndürmek isteyince cihaz Recovery Mod'da takılı kaldı ve NV data is corrupted ekranını veriyor. Cihazın BL kilidi açık. Mi Flash ile MIUI 14.0.3.0.TKETRXM romunu fastboot ettim. flash başarılı yazdı ama yine recovery moddan çıkamadık. bazı yerlerde modem dosyası atılarak farklı modellerde bu arızayı gidermişler ama note11s için modem dosyası bulamadım. Yardımınızı rica ediyorum. Saygılar

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Merhaba kendiniz yapamazsiniz.Bu cihazda rom degistirme guncelleme sifirlama islemlerinden sonra tekrar imei islemi yapilmasi gerekiyor. Kisacasi imei islemi yapilan surumde kalmaniz gerekiyor.Form teknisyeni hasan kadioglu hocamdan ucretli destek alabilirsiniz veya bir telefoncuya gitmeniz gerekiyor.

Oyla:

flankes21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
11
Ugraşmak istiyorsan cihazın mtk işlemcili ona uygun eng romu indir. Meta ile IMEI at daha sonra twrp ile sifırlamadan yeni roma geçiş yap. Bendeki eng rom şeritli şekilde olduğu için yapmamıştım. Ugraşmak istemiyorsan Hasan Kadıoğlu iki dakika da IMEI atmıştı. Direkt ona ulaşabilirsin

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
Ugraşmak istiyorsan cihazın mtk işlemcili ona uygun eng romu indir. Meta ile IMEI at daha sonra twrp ile sifırlamadan yeni roma geçiş yap. Bendeki eng rom şeritli şekilde olduğu için yapmamıştım. Ugraşmak istemiyorsan Hasan Kadıoğlu iki dakika da IMEI atmıştı. Direkt ona ulaşabilirsin
eng romdan globale döndüğü anda nvdata hatası ile recovery ekranında kalır açılmaz.

Oyla:

silencer99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Note 11 S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim zaman ayırıp yanıtladığınız için arkadaşlar. acil lazım olunca ücretli destekle çözdük dediğiniz gibi :)

Oyla:
Üst Alt