Yardım note 11e ve mi11t server kayıt

ekokeko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem
Cihazım
Note11e
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 12.5 ve miui 13.8
Telefon Modeli
note 11e ve mi11t
Bootloader Kilidi
Açık
merhabalar arkadaşlar kendim aktif kullandığım note11e ve yakınımın kullandığı mi11t cihaz var.
ikiside çift sim kayıtlı ama güncelleme ve sıfırlama yapamıyorum. duyduğuma göre bu cihazlara server kayıt çıkmış. güncelleme ve sıfırlama sorunsuz oluyormuş.
soruşturduğum kadariyla note11e cihaza uygun twrp yok. mi11t ye rootlu gözükmesin diye kurmadım ve imei atıldığı için başka bir başlıkta H.kadioglu ustam ellemeyin dedi.
benim sorum ise
1)note11e ve mi11t ye server kayıt yaptırmayı tavsiye eder misiniz. ve bu cihazlara server kayıt tek sim mi çift sim mi oluyor?
en merak ettiğim soru ise
2) Mİ FLASHTAN ROM ATINCA İMEİ GİDER Mİ? çünkü ne sıfırlama ne güncelleme yapılabiliyor custom rom kullanmak istiyorum
sorularıma hiçbiryerden cevap alamadım yardımcı olursanız sevinirim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
mi11t güncelleme yapacak şekilde yeniden çift hat yazılım kayıt yapılır. Note 11e olmaz
2 cihazda daha önce imei atıldığı için server kayıt olmaz. Zaten olsa bile ücreti bu cihazlar için değmez. Note 11e ve mi11t yeni güncelleme alacak mı? o bile meçhul değmez yani hiç bir işleme.

Oyla:

ekokeko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem
Cihazım
Note11e
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi11t güncelleme yapacak şekilde yeniden çift hat yazılım kayıt yapılır. Note 11e olmaz
2 cihazda daha önce imei atıldığı için server kayıt olmaz. Zaten olsa bile ücreti bu cihazlar için değmez. Note 11e ve mi11t yeni güncelleme alacak mı? o bile meçhul değmez yani hiç bir işleme.
saol ustam peki note11e twrp var mı? telefonu ne sıfırlayabiliyorum ve sürüm yükseltebiliyorum. çocuklar bir sürü oyun yukledi virüs vs de var. yapabilir misin

Oyla:

ekokeko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem
Cihazım
Note11e
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi