Yardım Note 11 Pro 4G Sıfırlama Sonrası Locked Sorunu

acerhizm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
15
Telefon ailemden birisine ait bugün telefon güncellemiyo ve netflix, twitter a girmiyor diye bana verdi bende bakarken farkettim sürüm miui 13 ama android 11 bu işi araştırdım ve yurtdışı olduğu aklıma geldi mi kilit durumuna baktım açık o zaman anladım herşeyi hazırladım twrp atacaktım en başta ne olur ne olmaz diye modlanmış olanlardan veya official tam hatırlamıyorum sonra sıkıştırdı beni gidicem ben hadi diye recoveryi unuttum kaldı öyle flashladım cihazı endonezya miui 13e bi açtım pat This Device is locked sonra jeton düştü ama iş işten geçmişti internette tekrar aradım bu olayı ve telefonu sağlayan kişileri buldum yarın servislerini arayacağım ondan öncesinde size sormak istedim persist img yok yada ben bulamadım bilmiyorum belkide artık o yöntem işe yaramıyor hiçbir fikrim yok internetteki bypasslara göz gezdirdim tam güvenemdim bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler yardım eden herkese..

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Cihaz Mtk işlemcili olduğu için Persist olmuyor diye biliyorum. Mi hesabı kime ait ise onun Numarası kayıtlı ise Şifreyi sıfırlayabilirsiniz. Eğer Numara vb şeyler yok ise Bypass yapmanız yada Yaptırmanız Lazım Buda Ücretli bir işlemdir. Linkten destek alabilirsiniz

acerhizm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz Mtk işlemcili olduğu için Persist olmuyor diye biliyorum. Mi hesabı kime ait ise onun Numarası kayıtlı ise Şifreyi sıfırlayabilirsiniz. Eğer Numara vb şeyler yok ise Bypass yapmanız yada Yaptırmanız Lazım Buda Ücretli bir işlemdir. Linkten destek alabilirsiniz
Telefonu trendyoldan almış galiba yd cihaz imei ve bl kilidini açmışlar ondan locklandı bildiğiniz bypass varmı para vermeden ücretsiz olsun yeter .

Üst Alt