Yardım note 10s fasboot modda

johnwick0606

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
note7
Konular
36
redmi note 10s telefonum faboot ta bilgisayar bir görüyor bir kesliyor neden olablir

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
29
hocam daha açıklayıcı olursanız yardımcı oluruz cihaz fastboot modda mı kaldı ? rom mu yüklemeye çalısıyorsunuz ?

johnwick0606

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
note7
Konular
36
hocam daha açıklayıcı olursanız yardımcı oluruz cihaz fastboot modda mı kaldı ? rom mu yüklemeye çalısıyorsunuz ?
fastboot modda bağlantı sürekli kopuyordu bilgisayar drıver mış büyük ihtimalle eng rom yüklmem lazım nasıl yapılıyor bilginiz varmı sp flahtoll hata veriyor

Montague1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Redmi Note10Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
çok alengirli işler dostum tavsiyem uzak dur bu tür işlemlerden. BL açıksa sadece ve sadece Mi Flash Tool'un güvenilir bir sürümünü kullan açık değilse BL'nin açılmasını bekle.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
169

johnwick0606

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
note7
Konular
36
Olmadı telefon cuya yaptırdım dft pro ile hem sıfırlama da imei gitmiyor

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
169
Gitti işte satıcı Karaçay teknoloji alınmaz oradan
Yaw ne alaka hocam sizin hatanız diye aldığınız satıcıyi neden sucluyorsunuz.10 dan fazla cihaz aldkm hatta yeni bir cihaz daha aldım adam işini en iyisini yapmaya çalışıyor.Karacay zaten silinmeye garanti vermiyor klone düşerse garanti veriyor benimde bir cihazımda düştü çözüm üretti.Kendi sucununuzu lütfen başkasinin üstüne yigmayin bir mal adınız diye

bebaxt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
REDMI NOTE 10
Konular
1
redmi note 10s telefonum faboot ta bilgisayar bir görüyor bir kesliyor neden olab
Bilgisayar ile, teknolojik terimler ile, işletim sistemleri ile aşina değilseniz hiç bu işlere kendiniz bulaştırmayın. En azından donanım nedir; yazılım nedir? Aradaki farkı anlayın. Sonra biraz okuyun, biraz video izleyin. Hiç bilgi olmadan değişiklik yapmaya çalışırsanız ilk sıkıntıda duvara toslarsınız. Cihazınızın donanımında sıkıntı olsa parça değişir, olmazsa cihaz değişir. Yazılımsal sıkıntı olursa format atılır, düzelir. Telefon fastboottta bir kopup bir bağlanıyorsa bilgisayarınızda gerekli yazılımlar yüklenmemiş olabilir; Kablonuzda sıkıntı olabilir; Usb yi taktığınız bilgisayar yuvası asitlenmiş, paslanmış olabilir.

Üst Alt