- Adım
- hakan
- Cihazım
- note7
- Konular
- 36
redmi note 10s telefonum faboot ta bilgisayar bir görüyor bir kesliyor neden olablir
fastboot modda bağlantı sürekli kopuyordu bilgisayar drıver mış büyük ihtimalle eng rom yüklmem lazım nasıl yapılıyor bilginiz varmı sp flahtoll hata veriyorhocam daha açıklayıcı olursanız yardımcı oluruz cihaz fastboot modda mı kaldı ? rom mu yüklemeye çalısıyorsunuz ?
Bypass yaptıktan sonra eng yazabilirsiniz SP flash ile.Eng kurulduktan sonra istediğiniz romu mi flash ile yazabilirsinizfastboot modda bağlantı sürekli kopuyordu bilgisayar drıver mış büyük ihtimalle eng rom yüklmem lazım nasıl yapılıyor bilginiz varmı sp flahtoll hata veriyor
10s de sıfırlamayla zaten gitmezdiOlmadı telefon cuya yaptırdım dft pro ile hem sıfırlama da imei gitmiyor
Gitti işte satıcı Karaçay teknoloji alınmaz oradan10s de sıfırlamayla zaten gitmezdi
Yaw ne alaka hocam sizin hatanız diye aldığınız satıcıyi neden sucluyorsunuz.10 dan fazla cihaz aldkm hatta yeni bir cihaz daha aldım adam işini en iyisini yapmaya çalışıyor.Karacay zaten silinmeye garanti vermiyor klone düşerse garanti veriyor benimde bir cihazımda düştü çözüm üretti.Kendi sucununuzu lütfen başkasinin üstüne yigmayin bir mal adınız diyeGitti işte satıcı Karaçay teknoloji alınmaz oradan
Bilgisayar ile, teknolojik terimler ile, işletim sistemleri ile aşina değilseniz hiç bu işlere kendiniz bulaştırmayın. En azından donanım nedir; yazılım nedir? Aradaki farkı anlayın. Sonra biraz okuyun, biraz video izleyin. Hiç bilgi olmadan değişiklik yapmaya çalışırsanız ilk sıkıntıda duvara toslarsınız. Cihazınızın donanımında sıkıntı olsa parça değişir, olmazsa cihaz değişir. Yazılımsal sıkıntı olursa format atılır, düzelir. Telefon fastboottta bir kopup bir bağlanıyorsa bilgisayarınızda gerekli yazılımlar yüklenmemiş olabilir; Kablonuzda sıkıntı olabilir; Usb yi taktığınız bilgisayar yuvası asitlenmiş, paslanmış olabilir.redmi note 10s telefonum faboot ta bilgisayar bir görüyor bir kesliyor neden olab