Soru Note 10s Banka Uygulamalarında Sorun Çıkarır mı?

HalilSenn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Meslek
Gömülü Sistem Müh.
Konular
12
Bir arkadaş için Redmi Note 10S almayı düşünüyoruz. Hazır IMEI kayıtlı bir cihaz alacak. Banka uygulamalarında bir sorun olup olmayacağını merak ediyor.
Bu şekilde alınan bir cihazda banka uygulamarı açılır mı? Açmak için ekstra bir işlem yapmak gerekir mi?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Bir arkadaş için Redmi Note 10S almayı düşünüyoruz. Hazır IMEI kayıtlı bir cihaz alacak. Banka uygulamalarında bir sorun olup olmayacağını merak ediyor.
Bu şekilde alınan bir cihazda banka uygulamarı açılır mı? Açmak için ekstra bir işlem yapmak gerekir mi?
Herhangi bir sorun olmaz. Magisk içinden gizlenme yapıldığında tüm banka uygulamaları kullanılır.

HalilSenn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Meslek
Gömülü Sistem Müh.
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir sorun olmaz. Magisk içinden gizlenme yapıldığında tüm banka uygulamaları kullanılır.
Sanırım Note 10s marka bir telefonda görmüştüm, tam hatırlamıyorum modeli. IMEI atılmıştı ama magisk yüklü değildi ve banka uygulamaları sorun çıkarmıyordu.
Rootsuz olarak IMEI atmak mümkün mü bu cihaza?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Sanırım Note 10s marka bir telefonda görmüştüm, tam hatırlamıyorum modeli. IMEI atılmıştı ama magisk yüklü değildi ve banka uygulamaları sorun çıkarmıyordu.
Rootsuz olarak IMEI atmak mümkün mü bu cihaza?
Bunu atacak olan kişiyle konuşursanız, imei sonrası rootu kaldırmasını isteyebilirsiniz. Eğer mümkünse kullanabilirsiniz.

Üst Alt