- Adım
- Serdar
- Cihazım
- Note 10
- Konular
- 5
Xaomia note 10 aldım sarj aleti 18 w cıktı niye böyle 30w sarj aleti olması lazım
Niye böyle derken hocam anlayamadım tam incelemelerinde 30w mı çıkıyor 18 mi baktınız mıXaomia note 10 aldım sarj aleti 18 w cıktı niye böyle 30w sarj aleti olması lazım
Baktım abi ama 18 w verildi ve gec yapıyor sarjı,Niye böyle derken hocam anlayamadım tam incelemelerinde 30w mı çıkıyor 18 mi baktınız mı
Abi incelemelerde 30w çıkıyor hepsindeTelefonunla uyumlu 30W şarj adaptörü satın alabilirsin her telefonun kutusundan çıkacak değil ya? 30W telefonun desteklediği değer, 18W ise telefonun kutusundan çıkan adaptörün değeri.
Hocam daha yeni ben de baktim. Sizin dediğiniz gibi 30w çıkıyormuş. Eğer orijinal olarak satın almadıysanız bu normal. Çoğu zaman yurt dışı telefonların yanında paradan kısmak için düşük model şarj cihazı veriyorlarBaktım abi ama 18 w verildi ve gec yapıyor sarjı,
30w çıkıyor ıncelemelerde
Hocam daha yeni ben de baktim. Sizin dediğiniz gibi 30w çıkıyormuş. Eğer orijinal olarak satın almadıysanız bu normal. Çoğu zaman yurt dışı telefonların yanında paradan kısmak için düşük model şarj cihazı veriyorlar
Hocam bütün note 10'larda 30 w çıkıyor ama size satan kişi muhtemelen önceden 30 w şarj cihazını çıkarıp 18w koymuşMedyaları görmek için kayıt olmalısınızAdreste 1:40 sanıyeye baksanıza yurt dışı olandada 30w çıkıyor ama bana 18 w verildi ve com ağır şarj yapıyor