Yardım Note 10 Pro Yazılımla Imei sonrası twrp'den sıfırlama

proxie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Proxie
Cihazım
Redmi Note10PRO
Konular
6
Hocam ben batmandaki bir arkadaştan Redmi Note 10 Pro [Global] satın aldım biraz kullanıp satacağım ama bu telefonda stock romdan sıfırlayınca imei uçması modem sorunu nvdata vs. sorunlar oluşuyormuş çok fazla bilgi kirliliği var ben bu telefonu sorun oluşturmayacak şekilde (imei gitmeden) nasıl sıfırlayabilirim ? Telefon yazılımı konusunda biraz acemiyim kusuruma bakmayın.

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
Hocam ben batmandaki bir arkadaştan Redmi Note 10 Pro [Global] satın aldım biraz kullanıp satacağım ama bu telefonda stock romdan sıfırlayınca imei uçması modem sorunu nvdata vs. sorunlar oluşuyormuş çok fazla bilgi kirliliği var ben bu telefonu sorun oluşturmayacak şekilde (imei gitmeden) nasıl sıfırlayabilirim ? Telefon yazılımı konusunda biraz acemiyim kusuruma bakmayın.
Sıfırlaya bilir siniz IMEI gitmez ancak modem dosyasını yeniden yazmanız gerekiyor yoksa telefon sürekli reset atıp durur şahsen kuzenimin telefon da böyle idi

Saytz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi 9C
Konular
21
Sıfırlaya bilir siniz IMEI gitmez ancak modem dosyasını yeniden yazmanız gerekiyor yoksa telefon sürekli reset atıp durur şahsen kuzenimin telefon da böyle idi
Ekleyeyim; Efs yedeği alırsanız imei gitse bile geri yükleyebilirsiniz hocam. O yüzden efs yedeği almayı unutmayın.

proxie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Proxie
Cihazım
Redmi Note10PRO
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam efs+modem yedeğini alıp koşeye atacağım ama nasıl yapılacağını bilmiyorum bildiğiniz bir rehber videosu vs. varmıdır ?

msakdogan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MURAT
Cihazım
MI5S+
Konular
2
bu cevabı bende merak ediyorum. yardımcı olacak arkadaş varmı

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
bu cevabı bende merak ediyorum. yardımcı olacak arkadaş varmı
youtube de bir sürü video var onlara bakıp yapabilir siniz imei repair deyin bulursunuz orda sizin için önemli olan diag moda alıp qualcom yazılımı ile qcn dosyasını telefondan almak olacaktır

Üst Alt