Yardım Note 10 Pro Twrp Hafızayı Görmüyor

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
CN Weekly
Telefon Modeli
Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba note 10 pro cihazıma Android 14 rom attığım anda cihaz açılıyor rom kullanılıyor fakat hiç bir türlü recovery hafızayı görmüyor. Farklı recovery denedim format data wipe sistem dosyası değiştirme ex3 ex4 vs repair ama başkalarında sorun olmayan şey bende sorun oluyor. Tek çare mi flash ile global rom atıp düzeltiyorum. Recoveryler Android 14 destekli ve herkes sorunsuz kullandığını söylüyor. Android 13 de sorun olmuyor. Yanlış bir şey mi yaptım diyorum ama bu konuda tecrübemde vardır.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
Recovery sonrası ne yapmaya çalışıyorsunuz yeni rom mu yükleyeceksiniz yada root falan? Adb sideload ile işlem yapabilirsin hafızayı görmesine gerek yok onda

Oyla:

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Recovery sonrası ne yapmaya çalışıyorsunuz yeni rom mu yükleyeceksiniz yada root falan? Adb sideload ile işlem yapabilirsin hafızayı görmesine gerek yok onda
Yeni rom yüklemeye çalışıyorum ama recovery hafızayı görmediği için yükleme yapamıyorum. Adb sideload için de pc şart.

Oyla:

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
mevcut romun şifreleme sistemine uygun bir twrp yüklemelisiniz. bu twrp'yi bulduktan sonra. twrp üzerinden yükle kısmından imaj yükle seçeneği ile recovery olarak yükleyin. sonra cihazı yeniden başlatıp ses açma tuşu ile recovery'e girin. başka türlü girmeye çalışmayın. eğer yüklediğiniz twrp mevcut romunuz ile uyumlu doğru twrp ise açılışta size şifrenizi soracaktır. şifrenizi girdikten sonra data bölümüne erişebilirsiniz. eğer şifre sormaz ise yüklediğiniz twrp mevcut rom ile uyumlu twrp değildir.

Oyla:

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Orange fox recovery yükleyin