Yardım Note 10 Pro rom sorunu

emreecansever

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
note 10 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok
Telefon Modeli
Xiaomi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba,

Annemin normal gündelik kullandığı telefon bir sabah kalktığında nv data is corrupted hatası verdi. Pek anlamadığımdan başlangıçta wipe data attım format olduğunu biliyordum düzelir umuduyla attım. Sonrasında hatayı biraz araştırınca yalnızca modem atsam düzelirmiş onu öğrendim fakat biraz geç oldu çünkü bir sürü rom ve modem yüklemeye çalıştım. En son olarak sistem geldi ancak şebeke çalışmıyordu bu yüzden farklı bi rom daha yükledim ve sistem iyice allak bullak oldu. Bootloader açık fastboota giriyor herhangi bir sorun yok ama temiz en baştan kurulum yapmak istiyorum. Detaylı bir anlatım yapabilirseniz çok sevinirim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
wipe yapmamanız gerekiyordu imei silinmiş yeniden imei atılması gerekiyor. Bilgisayar varsa uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz.

Oyla:

emreecansever

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
note 10 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar mevcut ne zaman müsait olursanız yapabiliriz ücreti nedir

Oyla:

ziko876

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zikow
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Yok
Konular
5
Arkadaşlar merhaba,

Annemin normal gündelik kullandığı telefon bir sabah kalktığında nv data is corrupted hatası verdi. Pek anlamadığımdan başlangıçta wipe data attım format olduğunu biliyordum düzelir umuduyla attım. Sonrasında hatayı biraz araştırınca yalnızca modem atsam düzelirmiş onu öğrendim fakat biraz geç oldu çünkü bir sürü rom ve modem yüklemeye çalıştım. En son olarak sistem geldi ancak şebeke çalışmıyordu bu yüzden farklı bi rom daha yükledim ve sistem iyice allak bullak oldu. Bootloader açık fastboota giriyor herhangi bir sorun yok ama temiz en baştan kurulum yapmak istiyorum. Detaylı bir anlatım yapabilirseniz çok sevinirim.
Qcn dosyası silinmiş yada hasar görmüş. Yeniden atılması gerekiyor. Özelden ulaşırsanız ücretiz hallederiz

Oyla:
Üst Alt