Yardım Note 10 Pro Reboot Ekranda Kaldı

adaca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
Arkadaşlar merhaba telefonum miui 14 yüklü idi kamerada sıkıntı olunca fabrika ayarlarına dönmek istedim ve telefon main menu ekranında kaldı. Sürekli kendini yeniden başlatıyor ama kurmama izin vermiyor.En altta NV data is corrupted yazıyor. Cihaz yurt dışı imei kayıtlı. Birkaç kişiye sordum miui 14'te bu şekilde sıkıntılar olduğunu güncelleme yapmamam gerektiğini vs anlattılar. Şimdi benim sorunumun çözümü nedir rom felan mı yüklemem gerekiyor ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
telefon mi note 10 değilde Redmi note 10 pro olabilir.. Bootloader kilidi açık mı kontrol edin.

adaca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telef
telefon mi note 10 değilde Redmi note 10 pro olabilir.. Bootloader kilidi açık mı kontrol edin.
telefon dediğiniz gibi redmi note 10 pro hocam. yanlış yazdıysam ksuura bakmayın. bootloader kilidine nerden bakıyoruz acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefon açılmıyor çünkü hiç.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
telefonu yeniden başlat redmi ekranında üstte kilit açık işareti çıkıyormu bak

adaca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam reboot deyince yeniden aynı ekrana dönüyor dediğiniz gibi bi işaret göremiyorum malesef
kilit kapalı ise yetkili hesap ile işlem yapılması gerekir. Ya da Direnç işlemi yapılıp açılabilir. Her türlü masraf var.
Birkaç kişiye sordum miui 14'te bu şekilde sıkıntılar olduğunu güncelleme yapmamam gerektiğini vs anlattılar. ama sebep bu değil sebep bootloader kilidi kapalı güncelleme yapmanız.

adaca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
kilit kapalı ise yetkili hesap ile işlem yapılması gerekir. Ya da Direnç işlemi yapılıp açılabilir. Her türlü masraf var.
Birkaç kişiye sordum miui 14'te bu şekilde sıkıntılar olduğunu güncelleme yapmamam gerektiğini vs anlattılar. ama sebep bu değil sebep bootloader kilidi kapalı güncelleme yapmanız.
direnç işlemli olarak satın almıştım. aldığım kişi de güncelleme ve format işlemi yapabileceğimi söylemişti. ama bi yerde sıkıntı var. ya o yalan söyledi ya da ben yanlış bi işlem yaptım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu şekilde videolar var çözümleri işe yarar mı sizce denemeli miyim hocam?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
direnç işlemi yapılsaydı bugün bu konuyu açmak zorunda kalmazdınız. Kilit açık olsaydı da karşınıza çıkan videolardaki gibi modem yükler açarsınız.
iki durumda sizde mevcut olmadığınız için üstte yazdığım çözümler geçerlidir. 2 durum içinde destek alabilirsiniz.. Ücretli Onarımlar

adaca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
direnç işlemi yapılsaydı bugün bu konuyu açmak zorunda kalmazdınız. Kilit açık olsaydı da karşınıza çıkan videolardaki gibi modem yükler açarsınız.
iki durumda sizde mevcut olmadığınız için üstte yazdığım çözümler geçerlidir. 2 durum içinde destek alabilirsiniz.. Ücretli Onarımlar
anladım hocam. telefonu yeni almıştım aldığım arkadaştan çözmesini isteyeceğim. aksi halde iade talebi oluşturdum zaten. eğer elimde kalırsa size ulaşırım inşallah.

Üst Alt