Soru Note 10 Pro Parmak İzi Okuyucusu Hakkında

dogusdilekci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dogus
Cihazım
note 10 PRO
Meslek
bankacılık
Konular
3
Merhaba,

Yaklaşık 2 senedir kullandıgım note 10 pro' nun epeydir parmak izi okuyucusu calısmıyor. Donanım testine girdiğimizde ' unknown fod sensor type' Test Failed ! yazıyor.
Forumu gezerken persist diye bişey gördüm. Ben bunu yapsam düzelme ihtimali var mı sizce ? Daha yeni yakınlık sensörü ve mor kamera işini çözebildik. Bunlar tekrardan bozulabilir mi ? Teşekkürler.

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Parmak izi sorununuz power tuşunun parmak izine ait flex kablosunu koparması yüzünden oluyor. Tuşu değiştirebilir ya da o şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Yandan parmak izli modellerde kronik bir sorun galiba.

dogusdilekci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dogus
Cihazım
note 10 PRO
Meslek
bankacılık
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parmak izi sorununuz power tuşunun parmak izine ait flex kablosunu koparması yüzünden oluyor. Tuşu değiştirebilir ya da o şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Yandan parmak izli modellerde kronik bir sorun galiba.
Gökhan hocam cevap için teşekkür ederim. Ama bu cihaz darbe vs almadı. Yine de kopma ihtimali var mı acaba

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Gökhan hocam cevap için teşekkür ederim. Ama bu cihaz darbe vs almadı. Yine de kopma ihtimali var mı acaba
Özellikle parmak izini dokun-aç yerine bas-aç kullanırsanız evet power tuşu parmak izini "kronik" olarak koparıyor.

Üst Alt