hocam okuyunca nasıl biz izlenim oluşturdu sizde bilmiyorum? ona göre mesajı düzenleyeyim.
Hocam bende de aynı cihaz var ve ai kamera çalışmıyor,gece modu da çalışmıyor acaba düzgün bir modem dosyası yayınlandı mıDoğru demişler. Kamerada mavi çekim, Flaş çalışmama, AI kamera çalışmama hatalarıyla karşılaşılır. GLobal modellerinde ise böyle bir sorun yoktur. 'her zaman her markada global cihaz tercih ediniz. bknz: oneplus andr 12 sorunsalı '
Merhaba Redmi Note 10 Pro cihazı aldım IMEI kodlu. Daha 2 gün oldu. Gunceleme gelmisti. Bilmedim güncelledim. Daha sonrasında MIUI recovery ekranı geliyor, yeniden başlamıyor, reset atılmıyor, r kapanıp açılıp aynı ekrana giriyor. Ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz?Doğru demişler. Kamerada mavi çekim, Flaş çalışmama, AI kamera çalışmama hatalarıyla karşılaşılır. GLobal modellerinde ise böyle bir sorun yoktur. 'her zaman her markada global cihaz tercih ediniz. bknz: oneplus andr 12 sorunsalı '
modem yükleyin forumda anlatımları mevcutMerhaba Redmi Note 10 Pro cihazı aldım IMEI kodlu. Daha 2 gün oldu. Gunceleme gelmisti. Bilmedim güncelledim. Daha sonrasında MIUI recovery ekranı geliyor, yeniden başlamıyor, reset atılmıyor, r kapanıp açılıp aynı ekrana giriyor. Ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz?