Soru Note 10 Pro/Max hk.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Merhabalar, bu iki cihaz hakkinda bilgi almak istiyorum. Evde Note 10 Pro Max adinda bir cihazım var, M2101K6I model kodlu. Sanirim Hindistan pazarı icin cikarilan model. Ancak 108MP kamera olan versiyonu bu, digerlerinde 64MP varmış anladigim kadariyla. BL kilidi kapali ve içerisinde Global rom mevcut. Bircok konuya göz gezdirdim fakat rom yuklemelerinde kamera vb. sorunlar gördüm. Bu sorunlar 64MP kamerali versiyonlarda diye anladim fakat yaniliyor da olabilirim. 108MP kamerali modele normal Pro icin olan romlar kurulabilir mi, kurulursa ne gibi sorunlarla karsilasirim? Veya BL kilidini acip AOSP romlari kurduğumda bir problem yaratir mi?

Tesekkurler. :)

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Çoğu ROM kuruluyor hocam. İnsanlar kuruyordu yani. Bazen ufak çaplı kamera sorunları yaşayanlar vardı. 2-3 ROM da hiç kurulmuyordu.

Hindistan cihszın 108MP olanı yoktur. Arka kapakta CE ibaresi ve çöpe atmayın simgesi var mı?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğu ROM kuruluyor hocam. İnsanlar kuruyordu yani. Bazen ufak çaplı kamera sorunları yaşayanlar vardı. 2-3 ROM da hiç kurulmuyordu.

Hindistan cihszın 108MP olanı yoktur. Arka kapakta CE ibaresi ve çöpe atmayın simgesi var mı?
Arkada CE yazisi yok hocam, sadece Redmi yazıyor. Hem kutusunda hem özelliklerinde 108MP kamera mevcut. Dark Nebula rengi zaten, sanirim globalde bu renk yok. Ben de Hindistan versiyonunda 108 yok biliyordum ama var galiba...

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
Bende de aynı cihaz var pro max in kendi romu yok zaten. Pro için kuruyorum ben hep.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Custom rom kurarken hata vermemesi için dosyalarda bir yeri düzenlemek gerekiyor. Bilgisayara geçince bakarım ona. Bir de 108mb lik hindistan modelinin ekranı Super amoled ve NFC yok tek farkı bu.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Bende de aynı cihaz var pro max in kendi romu yok zaten. Pro için kuruyorum ben hep.

Custom rom kurarken hata vermemesi için dosyalarda bir yeri düzenlemek gerekiyor. Bilgisayara geçince bakarım ona. Bir de 108mb lik hindistan modelinin ekranı Super amoled ve NFC yok tek farkı bu.
Harika hocam, sizden haber bekliyorum. Aosp romlari kurunca herhangi bir problem yasiyor muyuz peki?

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
O kamera sorunu imei sonrasında yüklenen yanlış modem dosyası yüzünden oluyor. Doğru olan yüklenince herhangi bir sıkıntı olmuyor.

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
Harika hocam, sizden haber bekliyorum. Aosp romlari kurunca herhangi bir problem yasiyor muyuz peki?
Yok hocam bir sürü rom denedim sorun yaşamadım. En sevdiğim iki romun birincisi Crdroid (Pek akıcı olmasa da oyun performansı iyi) ikincisi Pixel Experience bu roma bayıldım özelleştirme yok ama aşırı akıcı her yer 120hz hiçbir takılma yok ama oyun dışında. Pubg de resmen donuyordu, oyun performansı leş. Miui romlarda nv data hatası verecek modem dosyası yüklemeniz lazım. Custom rom kurarken romu klasöre çıkartıp. rom/META-INF/com/google/android/ updater-script dosyasını not defteri ile açıp en üstteki hata mesajını silip tekrar romu ziplemeniz lazım. Resimdeki gibi gözükecek. Hata mesajını unuttum silmişim zaten ama C004 benzeri bir şeydi. Benimki gibi olsun her romda aynıdır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yok hocam bir sürü rom denedim sorun yaşamadım. En sevdiğim iki romun birincisi Crdroid (Pek akıcı olmasa da oyun performansı iyi) ikincisi Pixel Experience bu roma bayıldım özelleştirme yok ama aşırı akıcı her yer 120hz hiçbir takılma yok ama oyun dışında. Pubg de resmen donuyordu, oyun performansı leş. Miui romlarda nv data hatası verecek modem dosyası yüklemeniz lazım. Custom rom kurarken romu klasöre çıkartıp. rom/META-INF/com/google/android/ updater-script dosyasını not defteri ile açıp en üstteki hata mesajını silip tekrar romu ziplemeniz lazım. Resimdeki gibi gözükecek. Hata mesajını unuttum silmişim zaten ama C004 benzeri bir şeydi. Benimki gibi olsun her romda aynıdır.
twrp de cihaza dosya aktarımı yapamadım. Onun için minimal adb den adb push rom.zip /data yaparsınız

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115

twrp de cihaza dosya aktarımı yapamadım. Onun için minimal adb den adb push rom.zip /data yaparsınız
Tamamdır hocam çok teşekkürler detaylı bilgi için. BL kilidi haftasonu açılacak, eğer cihaz hala bende olursa bu yöntemle aosp kurup kullanmaya başlarım. Yine buradan bilgi veririm

Mamixl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mami
Cihazım
Mi8 lite
Konular
1
bende yeni konu açmadan burdan sorayım bendeki note 10 pro ya pixel exprience yükledim çok akıcı oldu yalnız bir sorunum var imei repair yapmam lazım. sadece qcn dosyasını düzenleyip atsam oluyor mu? yoksa başka bir yöntemi mi var?

Üst Alt