Yardım Note 10 pro M2101K6P hindistan modeli icin gcn dosyası ve rom lazım.

Payce

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Payce
Cihazım
Xiaomi
Konular
11
Telefon kapanıp açılıyor wifi çekmiyor. Magisk yukleyemedim ve portlar görmüyor.

grdlsv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gürdal
Cihazım
note 9s
Konular
2

aynı telefon bende de var. telefonun yeniden başlaması qnc ile alakalı değil. Sanırım siz bu model için olmayan bir rom kurdunuz. İlk önce
Rom - Miui 14 / Android 13 -Note 10 Pro MAX (Sadece)
bu konuyu inceleyin mantık aynı. telefonunuzu bilgisayardan adb komutları ile twrp yi kurun ve telefonun hafızasına yada var ise sd karta linkteki aghısna veya zelo kerneli atın. sonra twrp üzerinden kerneli kurun resetleme işlemi olmayacaktır. ben zeloyu kullanıyorum. telefona o kadar çok rom attım ki artık nedendir bilmiyorum daha önce sorun çıkarmayan aghısna benim telefonda artık işe yaramıyor yani resetlemeyi kesmiyor. birde yine ilk linkteki modem dosyasını kurmanız lazım. can bey yapmış. rom a göre modem de olmalı yani.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı telefon bende de var. telefonun yeniden başlaması qnc ile alakalı değil. Sanırım siz bu model için olmayan bir rom kurdunuz. İlk önce
Rom - Miui 14 / Android 13 -Note 10 Pro MAX (Sadece)
bu konuyu inceleyin mantık aynı. telefonunuzu bilgisayardan adb komutları ile twrp yi kurun ve telefonun hafızasına yada var ise sd karta linkteki aghısna veya zelo kerneli atın. sonra twrp üzerinden kerneli kurun resetleme işlemi olmayacaktır. ben zeloyu kullanıyorum. telefona o kadar çok rom attım ki artık nedendir bilmiyorum daha önce sorun çıkarmayan aghısna benim telefonda artık işe yaramıyor yani resetlemeyi kesmiyor. birde yine ilk linkteki modem dosyasını kurmanız lazım. can bey yapmış. rom a göre modem de olmalı yani.

rom olarak ise ana sayfada rom sitesinin adı yazıyor. xiaomiupdate.com oradan arama ekranına telefonunuzu yazın ve istediğiniz romu kurun. ben eea olanı kurdum. memnunum. yapamadığınız bir aşama olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Üst Alt