Yardım Note 10 pro hotspot 30 dakika sonra kesiliyor

ekobey35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
note 10 pro
Konular
4
Pil ayarlarından falan her şey ayarlı olmasına rağmen tam 30 dakika sonra anlık olarak internet kopup sonra bağlantı devam ediyor 1 kere kesilince oyundan bağlantım düşüyor çok büyük problem yaratıyor her 30 dakikada 1 kesilmiyor sadece 1 kere kesilip bir daha kesilmiyor sizce sorun nedir nasıl çözebilirim ?

edit : forumda ve xiaomi cihazlarda yeniyim cihazım redmi not 10 pro global yanlış yere açtıysam affola redmi kısmını bulamadım.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Pil ayarlarından falan her şey ayarlı olmasına rağmen tam 30 dakika sonra anlık olarak internet kopup sonra bağlantı devam ediyor 1 kere kesilince oyundan bağlantım düşüyor çok büyük problem yaratıyor her 30 dakikada 1 kesilmiyor sadece 1 kere kesilip bir daha kesilmiyor sizce sorun nedir nasıl çözebilirim ?

edit : forumda ve xiaomi cihazlarda yeniyim cihazım redmi not 10 pro global yanlış yere açtıysam affola redmi kısmını bulamadım.
Bunun ayarı var diye biliyorum Hocam. Ekran kapandıktan belli bir süre sonra otomatik olarak internet paylaşımını kapatıyor ama tam olarak nerede hatırlamıyorum ayarları alt üst ettiniz mi buna çare ararken?

Oyla:

ekobey35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
note 10 pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun ayarı var diye biliyorum Hocam. Ekran kapandıktan belli bir süre sonra otomatik olarak internet paylaşımını kapatıyor ama tam olarak nerede hatırlamıyorum ayarları alt üst ettiniz mi buna çare ararken?
Evet görünen bütün ayarları yaptım diyebilrim

Oyla:

ekobey35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
note 10 pro
Konular
4
Yok mu bu konu hakkında sorun yaşayıp çözen ya ? usb ile bağlandığımda düzeldi gibi 2.4 ghz ile bağlanıyorum 5.0 desteklemiyor ondan olabilir mi sorun ?

Oyla:

ekobey35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
note 10 pro
Konular
4
Usb ile internet bağlayınca sorun yok ama wifi ile bağlayınca tam 30 dakika sonra kesilip devam ediyor yok mu yardım edebilcek

Oyla:

ekobey35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
note 10 pro
Konular
4
sorunum hala devam etmekte :(

Oyla:

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
güvenlik uygulaması > ayarlar >pil optimizasyonu >cihaz kitlendiğinde mobil veriyi kapat asla yap hocam düzelir sorun burdaysa zaten 30 dk seçilidir

Oyla:

ekobey35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
note 10 pro
Konular
4
güvenlik uygulaması > ayarlar >pil optimizasyonu >cihaz kitlendiğinde mobil veriyi kapat asla yap hocam düzelir sorun burdaysa zaten 30 dk seçilidir
Onu zaten yapmıştım hocam sorun onla alakalı değil zaten ilk 30 dakika sonra anlık kopuyor bir daha kapanmıyor

Oyla:

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
ekran kilidi süresini asla yaparak tekrar deneyin birde
ekran açıkken kapanıyorsa farklı çözümler aramak lazım yoksa derin uyku ile alakalı bir sorun olabilir

Oyla:

ekobey35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
note 10 pro
Konular
4
ekran kilidi süresini asla yaparak tekrar deneyin birde
ekran açıkken kapanıyorsa farklı çözümler aramak lazım yoksa derin uyku ile alakalı bir sorun olabilir
şöyle bir şey oldu bilgisayar kapalıyken hotspot açıp bilgisayarı açıp otomatik bağlandığında 30 dakika sonra kesildiğini fark ettim ama bilgsiayar açıkken hotspotu açık başka wifiye bağlıyken telefonun wifisine bağladığımda sorun olmadığını keşfettim neden olur acaba

Oyla:
Üst Alt